MS v hokeji 2024: Vtáhneme vás do hry. Užijte si šampionát s Livesportem!

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

MS v hokeji 2024: Vtáhneme vás do hry. Užijte si šampionát s Livesportem!

Co vás čeká z MS v hokeji na Livesportu?
Co vás čeká z MS v hokeji na Livesportu?Livesport
Hokejový svátek je tady. 87. mistrovství světa, které po devíti letech hostí Česká republika, se uskuteční od 10. do 26. května. Šestnáct účastnických zemí odehraje v Praze a Ostravě celkem 64 zápasů. Všechny můžete sledovat online na webu a v aplikacích Livesport. Ke každému utkání vám nabídneme bohatý datový, zpravodajský a multimediální servis. Projděte si, co dalšího na vás čeká.

Na hlavní stránce k letošnímu mistrovství naleznete tradičně kompletní program, tabulky a detailní statistiky. Komplexní zpravodajské pokrytí nabídne speciální sekce MS v hokeji 2024

Hodnocení hokejistů

Kdo zářil a kdo byl na ledě do počtu? Hodnocení hráčů založené na řadě individuálních statistik už není doménou jen fotbalových soutěží. Během mistrovství najdete “ratingy” také na profilech hokejistů u posledních odehraných zápasů. Již brzy budou k dispozici také souhrnně v detailu každého utkání.

Více informací o hodnoceních 

Sledujte nároďák naplno, vylaďte si notifikace

Pokud využíváte aplikaci Livesport na telefonu s operačním systémem Android, můžete si během MS nastavit upozornění pro každý tým zvlášť. U všech účastnických zemí tedy lze dostávat notifikace na konečný výsledek, zatímco u svého národního týmu zvolíte detailní servis v podobě sestav, upomínek před zápasem nebo vstřelených gólů. 

Návod: Nastavte si notifikace pro svůj oblíbený tým 

Budete na cestách? Pusťte si audiokomentář

Ve spolupráci s rozhlasovou stanicí Radiožurnál Sport vám přinášíme živé přenosy ze všech utkání českého týmu a z dalších top zápasů. Nemusíte tedy vůbec opouštět Livesport, stačí kliknout na tlačítko “Audiokomentář”, které naleznete v záhlaví každého detailu utkání, a budete ve hře.

Video analýzy a sestřihy

Před každým velkým zápasem pro vás budeme připravovat datově zaměřené video preview. Po utkáních na vás budou čekat video sestřihy s těmi nejdůležitějšími momenty. Video previews a highlights budou dostupné vždy v rámci detailu konkrétního utkání, veškerý video obsah pak naleznete také jako součást zpravodajských a analytických článků na Livesport Zprávy. 

Statistiky, předzápasové a live kurzy

Samozřejmostí je detailní datový servis zahrnující statistiky střel, brankářských zákroků, přesilovek, vyhraných vhazování, ale třeba i zaznamenaných bodyčeků. Vše opět dostupné u každého zápasu na záložkách “Statistiky” a “Statistiky hráčů”. Součástí informačního přehledu jsou také předzápasové a live sázkové kurzy.