Plzeň prodloužila kontrakt s další oporou, v klubu bude pokračovat i Kopic

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Plzeň prodloužila kontrakt s další oporou, v klubu bude pokračovat i Kopic

Kopic se s Plzní domluvil na prodloužení smlouvy.
Kopic se s Plzní domluvil na prodloužení smlouvy.fcviktoria.cz.
Záložník Jan Kopic (33) prodloužil s Plzní smlouvu do léta příštího roku. Původní kontrakt měl zkušenému fotbalistovi vypršet po této sezoně. Viktoria o tom informovala na svém webu.

Kopic působí v západočeském klubu od roku 2015, předtím hrál v Jihlavě či Jablonci. S Plzní vybojoval tři tituly a dvakrát si s ní zahrál skupinu Ligy mistrů. "Těším se na další skvělé zápasy, které nás společně čekají. Zůstat ve Viktorce pro mě byla jasná priorita a jsem rád, že jsme se s předstihem na všem domluvili," uvedl pětadvacetinásobný český reprezentant. V lize dosud odehrál 324 zápasů s bilancí 56 gólů a 61 asistencí.

Minulý týden prodloužilo vedení Viktorie smlouvu do konce příštího ročníku i s kapitánem Lukášem Hejdou. "Stejně jako u Lukáše Hejdy platí, že i Honza Kopic patří k nejzkušenějším hráčům v kabině a své zkušenosti dokáže přenést i na hřiště, kde je velmi platným hráčem. I proto jsme se společně velmi rychle domluvili na prodloužení kontraktu," řekl sportovní ředitel klubu Daniel Kolář.

Další přestupy a spekulace