Manchester City získal do svých řad talentovaného Argentince, do klubu přichází Echeverri

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Manchester City získal do svých řad talentovaného Argentince, do klubu přichází Echeverri

Echeverri bude oblékat dres Manchesteru City.
Echeverri bude oblékat dres Manchesteru City.X @ManCity
Za Manchester City střílí branky Julián Álvarez a vedení mu přivedlo jednoho argentinského krajana. Anglického mistra posílí žádaný Claudio Echeverri (18), talentovaný záložník přijde z domovského River Plate.

Echeverri nakukoval do prvního týmu klubu z Buenos Aires, zatím nastoupil k šesti zápasům a hodně na sebe upozornil během loňského mistrovství světa hráčů do sedmnácti let. Argentina obsadila čtvrté místo a záložník dal pět branek, přičemž hned třikrát se trefil v prestižním čtvrtfinále proti Brazílii (3:0).

O Echeverriho mělo zájem několik předních evropských klubů. Jeho výkony sledovaly i Real Madrid, Barcelona nebo Chelsea. Manchester City zaplatil 14,5 milionu eur a s hráčem podepsal kontrakt na čtyři a půl roku, pro nadcházejících jedenáct měsíců se Argentinec vrátí formou hostování do River Plate.

"Všichni v Manchesteru City se těší, až Claudia budou moci přivítat v klubu. Zároveň mu přejeme hodně štěstí pro zbytek působení v River Plate," stojí mimo jiné v prohlášení na internetových stránkách Citizens.

Další přestupy a spekulace