Šikula z Girony si řekl o velký přestup, Sávio má po sezoně posílit Manchester City

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Šikula z Girony si řekl o velký přestup, Sávio má po sezoně posílit Manchester City

Sávio má ve 23 zápasech La Ligy bilanci 5+7.
Sávio má ve 23 zápasech La Ligy bilanci 5+7.Profimedia
Girona prožívá historickou sezonu a velký podíl na tom má stále velmi mladý Sávio (19). Katalánský klub pro brazilského křídelníka zřejmě bude představovat jenom přestupní stanici, už za několik měsíců se mladý fotbalista má stěhovat do Manchesteru City.

Sávio letos zaznamenal sedm soutěžních branek, k nim přidal i sedm přesných finálních přihrávek a vysloužil si velkou pozornost větších klubů. Na stole měl nabídky z Německa a od dalších anglických klubů, přednost ale nakonec podle očekávání dostane úřadující šampion Premier League.

Jihoameričan je aktuálně registrován jako kmenový hráč druholigového francouzského Troyes, kde má smlouvu do června 2027 a do Girony zamířil před sezonou formou hostování. Oba kluby jsou součástí City Football Group, zastřešující společnosti majitelů Manchesteru City ze Spojených arabských emirátů. Citizens tak měli situaci značně usnadněnou a už měli vše dojednat, potřebné dokumenty budou podepsány v nejbližších dnech.

"Mým cílem je zahrát si za Manchester City, snil jsem o tom od začátku a kvůli tomu na sobě tolik pracuji. Ale v tuto chvíli se musím koncentrovat na Gironu. Jestli se do City jednou dostanu, tak za sebou budu mít kvalitně odvedenou práci v Gironě, tím si můžete být jistí," netajil se Sávio svými ambicemi již v minulosti.

Další přestupy a spekulace