SOUTĚŽ: Hustá trefa je zpátky a dostane tě na lednový zápas NBA do Paříže!

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

SOUTĚŽ: Hustá trefa je zpátky a dostane tě na lednový zápas NBA do Paříže!

SOUTĚŽ: Hustá trefa je zpátky a dostane tě na lednový zápas NBA do Paříže!
SOUTĚŽ: Hustá trefa je zpátky a dostane tě na lednový zápas NBA do Paříže!Nova Sport
Nova Sport pořádá čtvrtý ročník soutěže pro basketbalové fanoušky NBA Hustá trefa ve spolupráci s mediálním partnerem soutěže Livesport. Chceš zažít NBA na vlastní kůži? Tak natoč svoji nejoriginálnější střelu na koš a vyhraj zájezd pro dva na zápas NBA Paris Game, kde se 19. ledna utkají Chicago Bulls a Detroit Pistons.
Video Hustá trefa 2022 Livesport, basketbal
Livesport CZ

Jak probíhá soutěž Hustá trefa?

Stačí natočit svoji nejoriginálnější střelu na koš a poslat ji na e-mail soutez@tn.cz. Vybraná videa zveřejníme na Facebooku nebo Instagramu Nova Sport. Videa můžete sdílet i na svoje profily na sociálních sítích s hashtagem #hustatrefa a porovnat své schopnosti s ostatními!

Odborná porota v závěru soutěže vybere tři nejlepší videa. Mezi nimi potom vy, fanoušci budete moct v hlasování rozhodnout, která Hustá trefa bude tou vítěznou. Hlasování bude probíhat od 3. do 6. ledna zde na webu TN.cz.

O co se hraje?

Hraje se o exkluzivní zájezd pro 2 osoby na NBA Paris Game 2023, která se koná 19. ledna 2023 v pařížské Accor Areně. Výhra zahrnuje 2 vstupenky na utkání NBA v Paříži mezi týmy Chicago Bulls a Detroit Pistons. Výherce získá také letenky a ubytování pro 2 osoby!

Důležité termíny a informace: 

Video můžeš poslat do 31. prosince 2022 do 12:00 hodin na e-mail soutez@tn.cz. Do předmětu zprávy uveď heslo „NBA Hustá trefa“ a v textu zprávy svoje jméno, příjmení, adresu bydliště, věk, emailovou adresu a telefonní kontakt. Video nesmí být delší než 30 sekund. Video je možné poslat v příloze e-mailu nebo přes elektronickou úschovnu. Do soutěže je možné se zapojit zcela zdarma.

Tak neváhej, zapoj se a možná to budeš právě Ty, kdo vyhraje hlavní cenu! Společně se svým doprovodem si pak budeš moct užít jedinečný zážitek ze sledování nejlepší basketbalové soutěže světa naživo.

Podmínky soutěže Hustá trefa.