Favorité v Ligovém poháru nezaváhali, dál jdou Manchester United i Newcastle

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Favorité v Ligovém poháru nezaváhali, dál jdou Manchester United i Newcastle

Joelinton si proti Leicesteru připsal gól a asistenci.
Joelinton si proti Leicesteru připsal gól a asistenci.Profimedia
Čtvrtfinále anglického Ligového poháru se obešlo bez překvapení, Manchester United i Newcastle jdou dál, aniž by dostaly gól. Rudí ďáblové zdolali třetiligový Charlton 3:0, když dva góly dal až v samém závěru Marcus Rashford (25). Straky porazily 2:0 Leicester zejména zásluhou Joelintona (26), který zapsal bilanci 1+1.

Manchester United – Charlton 3:0

V utkání dominovali hlavně mladí křídelní hráči historicky nejúspěšnějšího anglického klubu, velkou hrozbu pro obranu Charltonu představoval především teenager Alejandro Garnacho. Jako první ale rozjásal červené tribuny Brazilec Antony a nasměroval tak United za postupem mezi čtyři nejlepší. Skvělou střeleckou formu potvrdil Marcus Rashford, který se na hřiště dostal po hodině hry a vítězství pečetil brankami v 90. a 94. minutě.

Newcastle – Leicester 2:0

Svěřenci Eddieho Howa většinu času diktovali tempo hry a jasnou převahu využili po změně stran, kdy se poprvé v dresu severoanglického celku prosadil vytáhlý krajní bek Dan Burn. Dobrý výkon předvedl také Joelinton, jenž kromě druhé vstřelené branky zaznamenal i asistenci. Magpies si tak po vyřazení z FA Cupu další postup ujít nenechaly a mohou se těšit na semifinále.

Kompletní výsledky Ligového poháru