Rezerva Sigmy se odlepila ode dna. Přestřelka v Jihlavě přinesla šest gólů

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Rezerva Sigmy se odlepila ode dna. Přestřelka v Jihlavě přinesla šest gólů
Slezané zaznamenali první domácí porážku v sezoně.
Slezané zaznamenali první domácí porážku v sezoně.sfc.cz
Rezervní tým olomoucké Sigmy dosáhl na první vítězství v nové sezoně FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sedmém kole překvapivě uspěl v Opavě, kde zkraje druhého poločasu vedl už 2:0 a domácí dokázali v závěru už jen snížit zásluhou Samuela Šiguta (20). Jihlava remizovala v přestřelce s Chrudimí 3:3, v zápase Příbrami s Duklu gól nepadl.

Opava – Sigma Olomouc B 1:2

Ke třem bodům nasměroval Hanáky již v sedmé minutě proměněným pokutovým kopem záložník Štěpán Langer, na nějž po změně stran navázal rozhodující trefou ještě devatenáctiletý mládežnický reprezentant Filip Uriča. Olomoučtí mladíci tak poprvé v ročníku dotáhli utkání do vítězného konce a minimálně do soboty se posunuli mimo sestupové příčky.

Jihlava – Chrudim 3:3

Pro Vysočinu utkání nezačalo růžově, když po úvodní půlhodině prohrávala už o dvě branky. O jednu z nich se postaral útočník David Huf, jenž po loňské bezgólové sezoně pookřál a s pěti brankami táhne ofenzivu Chrudimi. Po vyrovnání se hosté ještě jednou prosadili, nicméně ani to jim nestačilo na vítězství. O dělbě bodů totiž rozhodl trefou čtvrt hodiny před koncem obránce Filip Vedral.

Příbram – Dukla Praha 0:0

Dukla nedokázala v Příbrami potvrdit roli favorita. Nejproduktivnější ofenziva druhé nejvyšší soutěže, jež v předchozích duelech nasázela v součtu 18 branek, zůstala poprvé v sezoně němá, když se přes defenzivu domácích k pořádným šancím nepropracovala. Příbramští se sice taktéž neprosadili, po třízápasovém půstu se ale konečně dočkali bodového zisku.

Tabulka F:NL