Barcelona na poslední chvíli přivedla dvě velké posily, na hostování získala Félixe a Cancela

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Barcelona na poslední chvíli přivedla dvě velké posily, na hostování získala Félixe a Cancela
Dvě posily last minute. Barcelona do svých řad přivedla Félixe a Cancela
Dvě posily last minute. Barcelona do svých řad přivedla Félixe a CancelaTwitter @FCBarcelona
Velké věci si na závěr letního přestupového okna přichystala Barcelona. Na hostování z konkurenčního Atlétika Madrid získala Joaa Félixe (23), stejnou formou bude v Katalánsku působit i jeho jmenovec a krajan Cancelo (29).

Oba hráči za sebou již jedno hostování mají. Félix během tří a půl let v Atlétiku Madrid nijak neoslnil, a jaro tak strávil v barvách Chelsea. Tam sice zprvu pravidelně nastupoval v základní sestavě, s blížícím se koncem ročníku však z optimální jedenáctky vypadl. Za 20 zápasů v barvách Blues vsítil čtyři branky a ani zdaleka se tak nepřiblížil své průlomové sezoně v Benfice.

To Cancelo, který rovněž v úvodu kariéry nastupoval za lisabonské Orly, dlouho působil jako nedílná součást kádru Manchesteru City, v němž během prvních tří sezon získával čím dál větší roli. Během loňského podzimu ovšem upadl v nemilost Pepa Guardioly a v druhé polovině sezony tak nastupoval za mnichovský Bayern, který na něj následně neuplatnil opci. Ani pro tohoto krajního beka není Španělsko neznámou, před odchodem do Itálie totiž La Ligu okusil ve Valencii.

Barcelona v tomto přestupovém období před touto dvojicí přivedla tři nové posily. Jako volní hráči dorazili Ilkay Gündogan a Iňigo Martínez, z Girony pak přestoupil Oriol Romeu.

Další přestupy a spekulace