Linda Fruhvirtová na pětistovce v Charlestonu zvládla první kolo, vyřadila Teichmannovou

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Linda Fruhvirtová na pětistovce v Charlestonu zvládla první kolo, vyřadila Teichmannovou

Radost Lindy Fruhvirtové po úspěšném prvním kole v Charlestonu.
Radost Lindy Fruhvirtové po úspěšném prvním kole v Charlestonu.@CharlestonOpen
Linda Fruhvirtová (17) na úvod turnaje WTA 500 na zelenošedé antuce v Charlestonu porazila 6:2, 3:6, 6:2 čtrnáctou nasazenou Švýcarku Jil Teichmannovou (25) a postupem do 2. kola vyrovnala výsledek ze své loňské premiéry.

Fruhvirtová – Teichmannová 2:1

Fruhvirtová před dvěma lety v Charlestonu debutovala na okruhu WTA a na turnaji kategorie WTA 250 došla do čtvrtfinále. Loni už startovala ba podniku kategorie WTA 500 a vypadla ve druhém kole s pozdější šampionkou Belindou Bencicovou

Letos se na netradiční zelenošedou antuku v Severní Karolína vrátila potřetí a opět odstartovala vítězstvím. V zahajovacím utkání na centrálním kurtu si s 31. hráčkou světa Teichmannovou ze Švýcarska poradila navzdory šesti prohraným servisům 6:2, 3:6, 6:2.

Sestřih zápasu Fruhvirtová – Teichmannová
Livesport CZ

"Zápas byl spíš o mně, o tom, jak moc jsem ji nechala hrát. Myslím, že jsem byla ve druhém setu trochu pasivní. Začala jsem špatně, ale pak jsem to hodila za hlavu a začal pro mě nový zápas," vyprávěla po zápase Fruhvirtová, která pár týdnů spolupracuje s věhlasným trenérem Svenem Groenevaldem.

"Jsem šťastná že jsem se potřetí vrátila do Charlestonu a mohla si zahrát na tomto krásném kurtu," dodala talentovaná Češka.

Pozápasový ohlas Fruhvirtové
Livesport CZ

Fruhvirtová zvládla vstup do turnaje na páté ze šesti posledních akcí. O druhou letošní minisérii dvou výher po sobě si zahraje se zkušenou Němkou Sabinou Lisickou, nebo s domácí Caroline Dolehideovou.