Baník doma porazil Bohemians 4:1 a potvrdil vzrůstající formu, Teplice zdolaly Liberec

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Baník doma porazil Bohemians 4:1 a potvrdil vzrůstající formu, Teplice zdolaly Liberec
Baník doma porazil Bohemians 4:1 a potvrdil vzrůstající formu, Teplice zdolaly Liberec
Baník doma porazil Bohemians 4:1 a potvrdil vzrůstající formu, Teplice zdolaly LiberecProfimedia
Fotbalisté Baníku Ostrava v zápase 16. kola proti Bohemians potvrdili, že jejich výkony pod trenérem Pavlem Hapalem (53) jdou výrazně nahoru. O své výhře 4:1 rozhodli domácí už v prvním poločase, který vyhráli 2:0. Tři body získali také hráči Teplic, jenž doma porazili Liberec 2:1. Utkání mezi Jabloncem a Mladou Boleslaví skončilo výhrou hostů 2:1, přičemž vítěznou branku Středočechů zaznamenal v 87. minutě Vojtěch Kubista (29).

Baník Ostrava - Bohemians 4:1

Baník Ostrava doma vyzrál na Bohemians, které porazil 4:1. Slezané tak gólem navíc překonali výsledek posledních dvou domácích klání. Skvělým výkonem se na tom podílel zejména Srdjan Plavšič. Kmenový hráč pražské Slavie nejprve svým centrem vybojoval penaltu, ještě před pauzou sám skóroval a ve druhé půli přidal také asistenci. Srbský křídelník se tak navzdory své klubové minulosti pomalu stává oblíbencem ostravských fanoušků. O třetí a čtvrtý gól domácích se postaral Ladislav Almási.

Přehled zápasu Baník Ostrava - Bohemians 1905

Jablonec - Mladá Boleslav 1:2

Mladá Boleslav otočila duel na půdě Jablonce a zvítězila 2:1. Úvodní branku sice zaznamenali domácí, v závěru první půle se ovšem na straně Severočechů nechal vyloučit David Heidenreich, jehož tým v této sezoně obdržel už sedm červených karet. Hosté navíc záhy získané výhody využili brankou Tomáše Ladry, který si připsal pátou trefu ligového ročníku a dorovnal své dosavadní sezonní maximum. V průběhu druhé půle viděli červenou kartu i hosté, přesto zásluhou Vojtěcha Kubisty strhli výhru na svoji stranu.

Přehled zápasu Jablonec - Mladá Boleslav

Teplice - Liberec 2:1

Teplice porazily na vlastním hřišti Liberec 2:1. Na bleskurychlý zásah Filipa Žáka, který díky sedmému gólu předehnal v klubové tabulce střelců spoluhráče Abdallaha Gninga, ještě Slovan dokázal odpovědět. Po pauze ale překlopil vyrovnaný duel na stranu domácích Jakub Urbanec. Tým z města pod Ještědem tak poprvé od února 2017 zaznamenal čtyři po sobě jdoucí porážky v roli hostů.

Přehled zápasu Teplice - Liberec

Aktuální tabulka FORTUNA:LIGY.
Aktuální tabulka FORTUNA:LIGY.Flashscore