Rekordní zápis Petržely měl tříbodovou tečku. Liberec si poradil s Hradcem

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Rekordní zápis Petržely měl tříbodovou tečku. Liberec si poradil s Hradcem
Milan Petržela uniká pardubickému Emilu Tischlerovi v zápase 15. kola první ligy.
Milan Petržela uniká pardubickému Emilu Tischlerovi v zápase 15. kola první ligy.Profimedia
Milan Petržela (39) oslavil rekordní 465. start v nejvyšší české soutěži vítězstvím, jeho Slovácko porazilo ve zápase 15. kola FORTUNA:LIGY 1:0 Pardubice. O třech bodech pro tým z Uherského Hradiště rozhodl v 55. minutě Michal Tomič (23). Liberec po výbuchu v Brně 0:3 zabral a doma si poradil s Hradcem Králové 2:0, pro Východočechy je to druhá porážka v řadě. Mladá Boleslav doma rozebrala Teplice 3:0.

Slovácko – Pardubice 1:0

Zápas v Uherském Hradišti byl významný především pro Petrželu, jenž 465. ligovým startem překonal dosavadního rekordmana a trenéra reprezentace Jaroslava Šilhavého. Po změně stran se tým z Uherského Hradiště rozjel a nenechal soupeře hrát, dominantní výkon podtrhl vítěznou brankou Michal Tomič.

Liberec – Hradec Králové 2:0

V Liberci otevřel střelecký zápis otevřel svou devátou trefou v aktuálním ročníku domácí Mick van Buren, jehož zásah zároveň duel rozhodl. Votroci tak neoblíbeného soupeře neporazili už v 11. vzájemném utkání v řadě mezi českou elitou.

Mladá Boleslav – Teplice 3:0

Mladá Boleslav vyhrála nad Teplicemi už ve čtvrtém vzájemném soutěžním klání v řadě. O dva góly se postaral Daniel Mareček, jenž se trefil ve 43. minutě a poté téměř ihned po příchodu z kabin. Díky výhře se Středočeši posunuli před svého soupeře o pět příček, přestože mají jen o tři body víc, což potvrzuje vyrovnanost soutěže.

Aktuální tabulka FORTUNA:LIGY
Aktuální tabulka FORTUNA:LIGYFlashscore