Bouzková a Veselý zabojují o třetí kolo, Plíšková s Martincovou dohrají české derby

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Bouzková a Veselý zabojují o třetí kolo, Plíšková s Martincovou dohrají české derby

Karolína Plíšková bude dnes dohrávat zápas prvního kola proti Tereze Martincové.
Karolína Plíšková bude dnes dohrávat zápas prvního kola proti Tereze Martincové.Profimeda
Dva čeští zástupci dnes ve Wimbledonu zabojují o postup do třetího kola, Marii Bouzkovou (23) čeká Američanka Ann Liová (22) a Jiřího Veselého (28) Španěl Alejandro Davidovich Fokina (23). Oba jejich duely jsou na programu jako druhé v pořadí na kurtech, kde se začne hrát v poledne našeho času.

Veselý si na londýnské trávě už dvakrát, v letech 2016 a 2018, zahrál osmifinále, Bouzková při třetím startu v All England Clubu vyrovnala účastí ve druhém kole své maximum z roku 2019.

Dohrávka prvního kola dnes čeká Karolínu Plíškovou (30) s Terezou Martincovou (27), jejichž zápas byl v úterý před půlnocí přerušen za stavu 7:6, 5:5 pro šestou nasazenou Plíškovou. České derby organizátoři zařadili jako druhé utkání v pořadí na kurtu č. 1, kde program odstartuje ve 14:00.

Své soutěže dnes ve Wimbledonu rozehrají i deblisté. Do hry se mimo jiné dostanou i šampionky z roku 2018 Barbora Krejčíková (26) s Kateřinou Siniakovou (26). Druhý nasazený pár na úvod čeká francouzsko-španělská dvojice Elixane Lechemiaová, Nuria Párrizasová.