Špatné zprávy pro Wernera i Tottenham. Německý útočník kvůli zranění přijde o zbytek sezony

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Špatné zprávy pro Wernera i Tottenham. Německý útočník kvůli zranění přijde o zbytek sezony

Werner už se v této sezoně na hřiště nepodívá.
Werner už se v této sezoně na hřiště nepodívá.Profimedia
Tottenhamu ve zbytku sezony nepomůže Timo Werner (28), jenž si v severolondýnském derby s Arsenalem (2:3) poranil podkolenní šlachu. Kmenový útočník RB Lipsko tím zřejmě definitivně ztratil naději zajistit si nominaci do německé reprezentace pro domácí mistrovství Evropy.

Spurs po půlhodině hry prohrávali s Gunners třígólovým rozdílem, navíc kvůli zranění ztratili Tima Wernera, který musel přenechat místo Brennanu Johnsonovi. Německý útočník má pochroumanou podkolenní šlachu, což ho s jistotou vyřadí ze zbývajících pěti zápasů sezony.

"Timo má problémy se stehenním svalem – do konce sezony zbývá dva a půl týdne, takže nám už nepomůže," řekl směrem ke zranění ofenzivního hráče manažer Ange Postecoglou na tiskové konferenci před čtvrtečním zápasem s Chelsea.

Zranění je komplikací i pro RB Lipsko, které sází na to, že Tottenham aktivuje opci ve výši 17 milionů eur. Tomu v posledních týdnech nahrávala chvála na adresu Wernera, jenž po lednovém příchodu z Německa nastoupil do 14 soutěžních zápasů s bilancí dvou gólů a tří asistencí.

Werner zamířil na hostování do londýnského klubu i proto, aby měl větší šanci k návratu do německé reprezentace, za kterou nenastoupil od března 2023. Bývalý hráč Stuttgartu a Chelsea má na kontě 57 startů za Německo s bilancí 24 branek, poslední ale vstřelil téměř před dvěma lety.

Soutěž o vstupenky na Euro