Újezd přivítá golfovou hvězdu. Na turnaj Czech Masters dorazí Luke Donald

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Újezd přivítá golfovou hvězdu. Na turnaj Czech Masters dorazí Luke Donald

Luke Donald je kapitánem evropského týmu v Ryder Cupu.
Luke Donald je kapitánem evropského týmu v Ryder Cupu.Profimedia
Jednou z hvězdou golfového turnaje Czech Masters bude bývalá světová jednička Angličan Luke Donald (45), který je kapitánem evropského týmu v Ryder Cupu. Pořadatelé podniku elitní evropské série DP World Tour, jenž se bude hrát od 24. do 27. srpna na hřišti Albatross ve Vysokém Újezdu, to oznámili v tiskové zprávě.

"Každý rok je naším cílem domluvit se na účasti s globální golfovou hvězdou a zároveň hráčem, který na D+D REAL Czech Masters nikdy nestartoval. Povedlo se nám to i letos. Znovu se mají diváci na Albatrossu na co těšit," uvedl majitel promotérské společnosti Relmost Petr Dědek.

"Bude to poprvé, co si zahraju v České republice a už se nemohu dočkat, až uvidím krásné město Prahu. Bude to jedna z posledních akcí, která se počítá pro Ryder Cup, tak jsem zvědavý, jak se hráči ukážou, aby se dostali do týmu," řekl Donald, který v letech 2011 a 2012 strávil na prvním místě světového žebříčku 45 týdnů.

Na kontě má 17 profesionálních vítězství včetně pěti titulů z PGA Tour a sedmi z nejvyšší evropské série. Čtyřikrát se radoval z triumfu v Ryder Cupu.