Hradec i v deseti rozmetal Teplice, Pardubice uspěly po sedmi zápasech

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Hradec i v deseti rozmetal Teplice, Pardubice uspěly po sedmi zápasech

Hradečtí se radují po jedné ze čtyř branek do teplické sítě.
Hradečtí se radují po jedné ze čtyř branek do teplické sítě.Profimedia
Sérii čtyř ligových utkání, z nichž vytěžil jen dva body, Hradec Králové v sobotu rázně utnul. V domácím mladoboleslavském azylu rozstřílel Teplice 4:1, byť hrál déle než hodinu v deseti. V 11. kole FORTUNA:LIGY zabraly po strašidelné sérii sedmi porážek i Pardubice, které pro změnu ve vršovickém útočišti zvítězili nad Jabloncem 1:0.

Votroci porazili rozjeté Teplice 4:1 a ukončili tak jejich sérii pěti zápasů bez porážky v řadě. Tři body se pro domácí ovšem vůbec nerodily snadno, Hradec totiž již od 30. minuty hrál bez vyloučeného Petra Rybičky. Po poločasovém výsledku 1:1 však dokázal překlopit výhru na hradeckou stranu dvěma zásahy Adam Gabriel, jednou se trefil i Ondřej Ševčík.

Statistiky utkání Hradec Králové – Teplice

Pardubice zabrzdily nadechující se Jablonec, když v Ďolíčku zvítězily 1:0. Domácí předvedli solidní výkon a v 71. minutě rozhodl o premiérovém triumfu Radoslava Kováče na lavičce Východočechů povedenou trefou Michal Hlavatý. Tým z města perníku se tak po sedmi ligových porážkách dočkal plného bodového zisku, přesto nadále okupuje poslední příčku tabulky.

Statistiky utkání Pardubice – Jablonec