Katar v ohrožení. Konzervativní léčba kolene nezabrala, Pogba musel na operaci

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Katar v ohrožení. Konzervativní léčba kolene nezabrala, Pogba musel na operaci

Paul Pogba si na dres Juventusu bude muset ještě nějakou chvíli počkat.
Paul Pogba si na dres Juventusu bude muset ještě nějakou chvíli počkat.Profimedia
Paul Pogba (29) si koncem července poranil koleno a po vyšetření u specialisty se rozhodl vsadit na konzervativní léčbu, v pondělí pak italská média přinesla informaci o tom, že se jednalo o špatné rozhodnutí. Francouzský záložník Juventusu stále není stoprocentně fit a problém nakonec musí řešit operací.

Pogba se do turínského klubu vrátil v létě z Manchesteru United a 24. července nedokončil jeden z tréninků Staré dámy. Následovalo několik vyšetření a nakonec pětitýdenní pauza plná klidu, díky níž se středopolař měl vyhnout chirurgickému zákroku.

Podle některých zpráv měl Pogba v pondělí poprvé od zranění menisku trénovat s míčem, Sky Sport Italia, Gazzetta dello Sport a Sportmediaset ovšem přinesly informace o aktuálně probíhající operaci. Ty následně potvrdil i renomovaný italský novinář Fabrizio Romano.

Pogba bude po operaci chybět dalších šest týdnů a do reálného ohrožení se tak začíná dostávat i jeho účast na světovém šampionátu v Kataru. Oficiální potvrzení zatím schází, Juventus by ho měl vydat ještě v průběhu dnešního dne.