Union Berlín – Bayern 1:1. Remízu vystřelil Kimmich, hosté podruhé v řadě nevyhráli

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Union Berlín – Bayern 1:1. Remízu vystřelil Kimmich, hosté podruhé v řadě nevyhráli

Aktualizováno
Joshua Kimmich uzavřel skóre na 1:1.
Joshua Kimmich uzavřel skóre na 1:1.AFP
Vyrovnaná byla sobotní bundesligová bitva 5.kola mezi Unionem Berlínem a Bayernem Mnichov. Nejen na hřišti, ale také s ohledem na konečné skóre. To otevřel už ve 12. minutě domácí Sheraldo Becker (27), ale konečné skóre 1:1 stanovil jen o tři minuty později Joshua Kimmich (27).

Hned ve 12. minutě našel Beckera centrem z přímého kopu Christopher Trimmel a střelec parádním volejem do dolního rohu překonal Manuela Neuera. Jenže Mnichovští vzápětí odpověděli. Po rohovém kopu výtečně propálil skrumáž ve vápně Kimmich a srovnal skóre.

Následně měli balon na kopačkách hlavně hráči Bayernu, další dobrou střeleckou příležitost si ale vytvořili až ve 36. minutě, kdy uvnitř vápna pálil Leroy Sané. Frederik Ronnow v bráně domácích však dobrým zákrokem uhájil remízový poločasový stav.

Statistiky utkání Union Berlín - Mnichov

I ve druhé půli byl v ofenzivě aktivnější úřadující německý mistr, do vyložené šance se ovšem přes houževnatou obranu domácích dlouho nedostal. V 75. minutě navíc mohl Union šokovat, když se po uklouznutí Dayota Upamecana do úniku dostal Jamie Leweling.

Výborně však zasáhl zkušený Neuer. Bayern v závěru ještě zintenzivnil svůj tlak, klub z východního Berlína ale dokázal remízový výsledek i díky skvělému zákroku Ronnowa uhlídat.

Livesport hráč utkání: Sheraldo Becker (Union Berlín)

Tabulka Bundesligy