Real zvládl první zápas bez Casemira, Celtu přejel i díky krásné trefě Modriče

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Real zvládl první zápas bez Casemira, Celtu přejel i díky krásné trefě Modriče
Real zvládl první zápas bez Casemira, Celtu přejel i díky krásné trefě Modriče
Real zvládl první zápas bez Casemira, Celtu přejel i díky krásné trefě ModričeProfimedia
Fotbalisté Realu Madrid vyhráli i druhý zápas v sezoně španělské ligy. Na hřišti Celty Vigo zvítězili 4:1. Podruhé uspěly také Betis Sevilla, který vyhrál na Mallorce 2:1, a Pamplona, jež doma porazila Cádiz 2:0. Ve všech třech zápasech hráči proměnili po dvou pokutových kopech.

Real Madrid se ujal vedení ve 14. minutě, kdy po ruce Tapii v pokutovém území proměnil penaltu Benzema. Celta však záhy odpověděla, tentokrát zahrál ve vlastním vápně rukou Militao a Aspas rovněž nezaváhal. Před koncem poločasu šel Real opět do vedení, Modričova střela ze střední vzdálenosti skončila v pravém horním rohu branky.

Domácí se i po poločase snažili s favoritem držet krok, v 56. minutě ale poslal Modrič do samostatného úniku Viníciuse Júniora a brazilský útočník šanci využil. Další z rychlých protiútoků proměnil Valverde, který zvýšil na 4:1. Pátý gól mohl vzápětí přidat Benzema, na brankáře Marchesína ale nevyzrál. Skóre se už nezměnilo ani tři minuty před koncem, kdy další penaltu neproměnil Hazard.

Výsledky 2. kola La Ligy

V Pamploně padaly branky pouze z penalt. Fotbalisté Osasuny využili obě příležitosti a po výhře nad Sevillou zůstávají doma stále neporažení. Tři ze čtyř branek Pamplony v této sezoně padly z pokutového kopu, každý gól měl na svědomí jiný střelec. Na Orozovu úspěšnou penaltu z prvního zápasu navázali Ávila a García. Cádiz na první gól stále čeká.

Betis zvítězil na Mallorce také díky penaltám. První z nich byla nařízena již v 9. minutě a Inglesias se z jedenácti metrů nemýlil. Mallorca v druhém poločase vyrovnala, hlavou se prosadil kosovský útočník Muriqi. Poslední slovo měli hosté, v 73. minutě se Inglesias opět trefil z penalty a rozhodl.

Tabulka La Ligy