Sparta je na soustředění bez Nity, Krejčího a Hanouska, mohou si hledat jiné angažmá

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Sparta je na soustředění bez Nity, Krejčího a Hanouska, mohou si hledat jiné angažmá
Na soustředění v Korutanech je 31 sparťanských fotbalistů, 28 hráčů do pole a tři brankáři.
Na soustředění v Korutanech je 31 sparťanských fotbalistů, 28 hráčů do pole a tři brankáři.Sparta.cz
Bez rumunského gólmana Florina Nity (35), bývalého reprezentanta Ladislava Krejčího (29) staršího a Matěje Hanouska (29), který poslední sezonu strávil na hostování ve Wisle Krakow, dorazila Sparta v neděli na soustředění v Rakousku. Všichni si mohou hledat jiné angažmá, což platí i pro Filipa Havelku (24). Pražský klub o tom informoval na svém webu.

Nita přestoupil do Sparty na začátku roku 2018 z bukurešťského FCSB, někdejší Steauy Bukurešť. Zpočátku byl volbou číslo jedna, pak dělal náhradníka Milanu Hečovi. Nyní dal nový trenér Brian Priske důvěru Hečovi, Dominiku Holcovi a Vojtěchu Vorlovi, další gólman František Kotek míří na hostování do Táborska.

Jednačtyřicetinásobný reprezentant Krejčí se vrátil do Sparty předloni v srpnu po čtyřech letech strávených v Boloni. V uplynulé sezoně zasáhl do 15 ligových zápasů, nyní se však opět potýká se zdravotními problémy.

V nominaci na soustředění v Korutanech, během nějž odehraje Sparta tři přípravná utkání, je 28 hráčů do pole a tři brankáři. Doma zůstali zranění Ondřej Čelůstka, Václav Drchal a Vojtěch Patrák.