Tennis Tracker: Třísetová bitva v madridském finále dopsala Alcarazův příběh

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Třísetová bitva v madridském finále dopsala Alcarazův příběh
Madridské Masters zažije v neděli poslední tenisový den.
Madridské Masters zažije v neděli poslední tenisový den.@MutuaMadridOpen
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 7. května?
ATP moment dne ze zápasu Alcaraz – Struff.
Livesport

22:23 – Vítěz madridského finále netajil, že prohru ve druhém setu, v němž měl několik šancí na zisk soupeřova podání, vstřebával obtížně. "Ale řekl jsem si, že musím být pořád pozitivní, že budu mít své šance a pokusím se je využít," uvedl po zápase Alcaraz.

Pozápasový rozhovor s Carlosem Alcarazem.
Livesport

21:07 – Carlos Alcaraz znovu po roce vyhrál oba domácí antukové turnaje ATP v Barceloně a Madridu. V hlavním městě Španělska v dnešním finále zdolal německého lucky losera Jana-Lennarda Struffa 6:4, 3:6, 6:3, poprvé v kariéře obhájil titul na podniku Masters 1000 a dal si dodatečný dárek k pátečním 20. narozeninám.

Sestřih finále Alcaraz – Struff.
Livesport

17:15 – Andy Murray potřetí v kariéře a poprvé od roku 2005 vyhrál challenger. Už 35letý Brit na antuce ve francouzském Aix-en-Provence slaví první triumf od října 2019, kdy ovládl halový turnaj ATP 250 v Antverpách. Po čtyřech skalpech domácích hráčů zvládl i finále s nejvýše nasazeným Američanem Tommym Paulem, kterého zdolal 2:6, 6:1, 6:2.

16:18 – Sloane Stephensová potvrdila na menším antukovém podniku WTA 125k ve francouzském Saint Malo roli nejvýš nasazené hráčky. Ve finále 30letá Američanka, jež od posledního French Open vyhrála jen jednou tři zápasy po sobě, porazila Belgičanku Greetje Minnenovou 6:3, 6:4 a slaví první triumf od loňského února.

15:08 – Vítězem antukového challengeru v pražské Štvanici se stal Dominic Stricker. Ve finále 21letý Švýcar porazil Rakušana Sebastiana Ofnera 7:6, 6:3 a získal druhý letošní a celkově pátý titul.

14:49 – Antukový turnaj WTA 125k ve španělském Reus vyhrála Sorana Cirsteaová. Ve finále druhá nasazená Rumunka zdolala až po odvrácení mečbolu 6:1, 4:6, 7:6 Američanku s českými kořeny Elizabeth Mandlikovou a dočkala se prvního turnajového vavřínu od dubna 2021.

6:22 – Už jen krůček od velmi cenné obhajoby je Carlos Alcaraz, který v neděli vyzve na madridské antuce ve finále Masters Jana-Lennarda Struffa. Španělský mladík, který se doma v rodné zemi těší velké podpoře, může dodatečně oslavit své 20. narozeniny, k nimž si naposledy nadělil postup právě do "zlatého" zápasu.