Krejčíková je v Madridu ve 3. kole, postup ve třech setech vybojovala Bouzková

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Krejčíková je v Madridu ve 3. kole, postup ve třech setech vybojovala Bouzková

Aktualizováno
Barbora Krejčíková v Madridu postupuje.
Barbora Krejčíková v Madridu postupuje.Profimedia
České tenistky Barbora Krejčíková (27) a Marie Bouzková (24) jsou na antukovém turnaji v Madridu ve třetím kole. Krejčíková, která plní ve španělské metropoli roli nasazené jedenáctky, porazila Danku Koviničovou (28) z Černé Hory 6:3, 4:6, 6:0. Bouzková (24) si poradila 6:4, 6:7 a 6:3 s Aliaksandrou Sasnovičovou (29)z Běloruska.

Dvanáctá hráčka žebříčku Krejčíková vyhrála utkání za dvě hodiny a 20 minut. O rok starší Koviničovou porazila i podruhé a ukončila jí sérii šesti výher. V boji o osmifinále vyzve buď Kanaďanku Biancu Andreescuovou, nebo Číňanku Wang Si-jü.

Sestřih utkání Krejčíková – Koviničová
Livesport

Dvojnásobná vítězka předloňského Roland Garros získala první set díky čtyřem brejkům. Ve druhé sadě se Koviničová na servisu zlepšila, v páté hře prolomila servis Krejčíkové a duel vyrovnala. V rozhodujícím dějství však Češka nedala soupeřce šanci a nadělila jí "kanára".

Utkání Krejčíková – Koviničová 6:3, 4:6, 6:0

Pozápasový rozhovor s Barborou Krejčíkovou.
Livesport

Bouzkovou čeká Pegulaová

Bouzková získala úvodní set, přestože v něm prohrávala už 0:3. Ve druhém vymazala ztrátu 1:3, ale v tie-breaku nakonec podlehla 4:7. V rozhodujícím setu si 31. hráčka světa vypracovala náskok 4:1 a postoupila do třetího kola.

Ve třetím kole Bouzková nastoupí proti Jessice Pegulaové z USA. S loňskou finalistkou a aktuálně třetí tenistkou světového žebříčku má bilanci tři výhry a jedna porážka.

Utkání Sasnovičová – Bouzková 6:4, 6:7, 6:3

Sestřih utkání Sasnovičová – Bouzková.
Livesport