Tennis Tracker: Alcaraz v Madridu po obratu postupuje, Rubljov vyřadil Wawrinku

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Alcaraz v Madridu po obratu postupuje, Rubljov vyřadil Wawrinku

Carlos Alcaraz postupuje.
Carlos Alcaraz postupuje.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 28. dubna?
Moment dne ATP z utkání Bublik – Rune.
Livesport
Moment dne WTA z utkání Sasnovičová – Bouzková.
Livesport

22:26 – Přestože dánský teenager Holger Rune ve svém premiérovém vystoupení na Masters v Madridu nastřílel 34 winnerů a udělal pouhých 12 nevynucených chyb, zdolal Kazacha Alexandera Bublika až po odvrácení mečbolu a využití své až páté šance na ukončení zápasu 6:1, 4:6, 7:6.

Sestřih utkání Bublik – Rune.
Livesport

22:05 – "Moje soupeřka hrála vysoké top spiny a někdy jsem měla pocit, že spěchám, abych dokončila bod. Ale musela jsem být trpělivá, protože to nebyly lehké míče. Jsem ráda, že v důležitých chvílích jsem tu trpěliovst dokázala najít," řekla Šwiateková po postupu.

Pozápasový rozhovor s Igou Šwiatekovou.
Livesport

22:00 – Marie Bouzková ve druhém kole turnaje v Madridu porazila 6:4, 6:7 a 6:3 Aliaksandru Sasnovičovou z Běloruska.

Sestřih utkání Sasnovičová – Bouzková.
Livesport

21:51 – Polka Iga Šwiateková pět dní po triumfu ve Stuttgartu úspěšně vstoupila do dalšího antukového turnaje v Madridu. Ve Španělsku světová jednička odstartovala hladkou výhrou 6:3, 6:2 nad Rakušankou Julií Grabherovou.

Sestřih utkání Šwiateková – Grabherová.
Livesport

20:05 – Světová trojka Jessica Pegulaová v Madridu vykročila za obhajobou svého dosud jediného antukového finále výhrou 7:6, 6:

Sestřih utkání Pegulaová – Frechová.
Livesport

3 nad Polkou Magdalenou Frechovou.

 

20:01 – "Bylo to opravdu těžké, chvílemi jsem byl na pokraji prohry. Emil hrál neuvěřitelně, jsem šťastný, že jsem to zvládl," řekl po výhře Alcaraz.

Pozápasový rozhovor s Carlosem Alcarazem.
Livesport

18:32 – Carlos Alcaraz vykročil za obhajobou titulu na domácím antukovém turnaji Masters 1000 v Madridu vítězným obratem, Fina Emila Ruusuvuoriho porazil 2:6, 6:4 a 6:2.

Sestřih utkání Alcaraz – Ruusuvuori.
Livesport

17:49 – Okruh ATP přestane od roku 2025 zcela využívat čárové rozhodčí. Dnes na webu informoval o tom, že je nahradí elektronickým systémem Electronic Line Calling Live (ELC Live). "Jde o zásadní milník našeho sportu a nerozhodli jsme o něm bez zvážení všech dopadů," uvedl šéf ATP Andrea Gaudenzi. "Tradice je sice v tenisu hluboce zakořeněna, ale stejně tak se nesmíme bránit technologiím," dodal.

15:45 – "Jsem šťastný, že jsem se dostal do dalšího kola, protože když jsem viděl rozlosování, říkal jsem si ´OK, je super být pátý nasazený a v prvním kole chytit Wawrinku´. Ale nakonec se mi podařilo vyhrát," řekla světová šestka Rubljov.

Pozápasový rozhovor s Andrejem Rubljovem.
Livesport

14:55 – Andrej Rubljov pokračuje v úspěšném tažení na nejpomalejším povrchu. Vítěz nedávného Masters v Monte Carlu upravil svou letošní antukovou bilanci na 9-1, když v úvodním zápase v Madridu přehrál 7:5, 6:4 bývalého finalistu Stana Wawrinku.

Sestřih utkání Wawrinka – Rubljov.
Livesport

14:40 – "Byl to opravdu těžký zápas. Ale cítila jsem, že to tak bude, protože jsem viděla Danky předchozí utkání. Jsem spokojená, jak jsem se v průběhu zlepšovala," řekla po výhře Krejčíková.

Pozápasový rozhovor s Barborou Krejčíkovou.
Livesport

13:33 – Barbora Krejčíková porazila v Madridu 6:3, 4:6, 6:0 šest zápasů neporaženou Danku Koviničovou, na třetí pokus si připsala své první vítězství v Caja Mágica a zatím jako jediná z Češek postoupila mezi nejlepší dvaatřicítku.

Sestřih utkání Krejčíková – Koviničová.
Livesport

13:07 – Casper Ruud pokračuje v letošním trápení. Vyjma triumfu na malé akci ATP 250 v Estorilu skončil čtvrtý hráč světa a finalista dvou loňských grandslamů na všech ostatních turnajích nejpozději na druhém soupeři. Na Masters v Madridu ztroskotal hned v úvodním zápase, když nestačil na kvalifikanta a 105. tenistu světa Mattea Arnaldiho 3:6, 4:6.

9:44 – Série zranění sice donutila olympijskou vítězku Mónicu Puigovou ukončit tenisovou kariéru, se sportem se ale portorická reprezentantka rozloučit nedokázala. Její novou vášní se stal maraton a nyní je odhodlaná absolvovat do konce příštího roku všech šest nejslavnějších světových maratonských závodů.

8:12 – Svou pouť prestižním antukovým turnajem Madrid Open zahájí obě nasazené jedničky. Španěl Carlos Alcaraz, světová dvojka a obhájce trofeje, nastoupí proti Finovi Emilu Ruusuvuorimu, Polka Iga Šwiateková uzavře dnešní program ženské dvouhry proti Rakušance Julii Grabherové.