Lehečka si poradil s Musettim a poprvé na Masters prošel do třetího kola

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Lehečka si poradil s Musettim a poprvé na Masters prošel do třetího kola

Lehečka si po skalpu Musettiho zahraje v Miami o osmifinále.
Lehečka si po skalpu Musettiho zahraje v Miami o osmifinále. Profimedia
Jiří Lehečka (21) v Miami porazil 6:4, 6:4 osmnáctého nasazeného Lorenza Musettiho (21) z Itálie a poprvé na turnajích kategorie Masters prošel do třetího kola. Dalším soupeřem české jedničky bude Rus Karen Chačanov, nebo Argentinec Tomás Martín Etcheverry.

Lehečka –⁠ Musetti 2:0

Lehečka si v lednu na Australian Open připsal první výhry na grandslamovém turnaji a nakonec v Melbourne prohrál až ve čtvrtfinále. A tento měsíc zaznamenává i první vítězství na turnajích Masters 1000.

Před dvěma týdny v Indian Wells došel do druhého kola a nyní v Miami je ještě o kolo dál. Ve dvou zápasech neztratil ještě set ani servis, po argentinském antukáři Federicu Coriovi si v sobotu poradil i s nasazeným, nicméně v posledních týdnech se trápícím se Italem Musettim.

Sestřih zápasu Lehečka –⁠ Musetti
Livesport CZ

Rodák z Mladé Boleslavi nabídl soupeři šanci na brejk pouze v úvodu za stavu 2:2, od té chvíle už brejkbolu nečelil. První sadu rozhodl brejkem na 4:3, ve druhé sebral Musettimu servis hned v úvodu a výhodu udržel až do konce. Po 80 minutách zvítězil 6:4, 6:4 a vyhrál i druhý vzájemný souboj.

Čtyřiačtyřicátý hráč světa Lehečka, který minulý týden neuspěl v prvním kole challengeru ve Phoenixu proti Australanu Thanasimu Kokkinakisovi, vylepšil svou letošní bilanci na 16:7.