Muchová na turnaji v Miami slaví postup do dalšího kola, dál jdou i Nosková a Vondroušová

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Muchová na turnaji v Miami slaví postup do dalšího kola, dál jdou i Nosková a Vondroušová

Aktualizováno
Muchová v prvním setu nadělila Teichmannové kanára.
Muchová v prvním setu nadělila Teichmannové kanára.Profimedia
Česká tenistka Linda Nosková (18) v prvním kole turnaje v Miami porazila 6:3, 6:4 Luciu Bronzettiovou z Itálie a její další soupeřkou bude Petra Kvitová (33). Po postupu z kvalifikace uspěly i Karolína Muchová (26), která si poradila 6:0 a 6:2 s Jil Teichmannovou ze Švýcarska a Markéta Vondroušová (23), která vyřadila Tatjanu Mariaovou 6:4, 6:1.

Nosková první set rozhodla brejkem za stavu 3:2, ve druhé sadě se poté ujala vedení 4:1. Náskok i přes ztrátu jednoho podání udržela a o vítězství 51. hráčka světa rozhodla při třetím mečbolu.

Ve druhém kole Nosková narazí na krajanku Kvitovou, která měla v prvním kole volný los. S dvojnásobnou wimbledonskou vítězkou a aktuální českou jedničku na 12. místě žebříčku WTA se utká poprvé.

Přehled zápasu Nosková – Bronzettiová 6:3, 6:4

Sestřih zápasu Nosková – Bronzettiová.
Livesport

Bez problémů do druhého kola postoupila Muchová, která si s Teichmannovou poradila za 58 minut a oplatila jí čtyři roky starou porážku z turnaje v Praze. Další soupeřkou 55. hráčky světa bude Číňanka Ču Lin.

Přehled zápasu Muchová – Teichmannová 6:0, 6:2

Sestřih zápasu Muchová – Teichmannová.
Livesport

Do druhého kola hladce prošla také Vondroušová, která i v Miami potvrdila stoprocentní bilanci s Mariaovou. Německou soupeřku porazila i ve třetím vzájemném zápase bez ztráty setu. Nyní ji čeká Ruska Veronika Kuděrmětovová, s kterou se utkala jednou a loni v Indian Wells s ní prohrála.

Přehled zápasu Vondroušová – Mariaová 6:4, 6:1.