Tennis Tracker: Alcaraz je znovu světovou jedničkou, na Masters následuje Nadala

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Alcaraz je znovu světovou jedničkou, na Masters následuje Nadala
Tennis Tracker: Alcaraz je znovu světovou jedničkou, na Masters následuje Nadala
Tennis Tracker: Alcaraz je znovu světovou jedničkou, na Masters následuje Nadala@atptour
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 20. března?
Moment dne ATP
Livesport CZ

19:50 – Karolína Muchová suverénně zvládla svou první kvalifikaci po čtyřech letech. V Miami ve dvou zápasech ztratila dohromady jen šest gamů, v pondělí přehrála 6:1, 6:3 Slovenku Kristínu Kučovou a navázala na skvělé výkony z Indian Wells. V hlavní soutěži podniku WTA 1000 se tak představí 11 českých tenistek.

18:13 – Tereza Martincová se kvalifikovala na prestižní turnaj WTA 1000 v Miami. V závěrečném druhém kole porazila 4:6, 6:3, 6:2 Rakušanku Juliu Grabherovou a oplatila jí porážku z úvodu sezony.

17:55 – Tomáš Macháč se po krátké nemoci vrátil vítězstvím. Na úvod kvalifikace turnaje Masters 1000 v Miami porazil dvakrát 6:4 domácího Bradleyho Klahna a s Australanem Thompsonem si zahraje o start v hlavní soutěži.

7:44 – "Chci pogratulovat Daniilovi k tomuto turnaji. Jsi úžasný hráč, pracuješ opravdu tvrdě. Chci ti pogratulovat k práci, kterou jsi odvedl," řekl po finálovém zápase Alcaraz směrem k Medveděvovi.

Pozápasový ohlas Carlose Alcaraze.
Livesport CZ

5:05 – Carlos Alcaraz překonal další historické zápisy. Po hladké finálové výhře 6:3, 6:2 nad Daniilem Medveděvem poprvé v kariéře ovládl prestižní turnaj v Indian Wells a jako první teenager má tituly z obou březnových podniků Sunshine Double v Kalifornii a na Floridě (v Miami). Turnaj Masters 1000 vyhrál potřetí, což před dovršením věku 20 let dokázal až dosud jen Rafael Nadal (šestkrát). Znovu po sedmi týdnech se tak 19letý Španěl vrací na post světové jedničky.

Sestřih zápasu Alcaraz – Medveděv
Livesport CZ

4:59 – Jeden z historicky nejlépe obsazených challengerů ve Phoenixu, kam se přímo do hlavní soutěže dostali jen členové Top 100, vyhrál překvapivě Nuno Borges. 26letý Portugalec po skalpech Schwartzmana, Popyrina či Struffa zvládl i finále proti Alexanderu Ševčenkovi, kterého zdolal 4:6, 6:2, 6:1 a tři týdny po triumfu v mexickém Monterrey zaznamenal svůj celkově čtvrtý titul.