Tennis Tracker: Bopanna se stal nejstarším hráčem, který ovládl turnaj kategorie Masters 1000

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Bopanna se stal nejstarším hráčem, který ovládl turnaj kategorie Masters 1000

Bopanna (vpravo), dokázal vyhrát titul ve 43 letech.
Bopanna (vpravo), dokázal vyhrát titul ve 43 letech.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 19. března?

23:50 – "Děkuji moc, byly to tady neuvěřitelné dva týdny. Děkuji všem, kteří nás přišli podpořit a sledovali nás," řekla po výhře na turnaji Rybakinová.

Pozápasový rozhovor s Rybakinovou
Livesport

23:16 – Kazaška Jelena Rybakinová na prestižní akci v Indian Wells slaví 4. titul a premiérový na turnaji WTA 1000. V boji o něj vítězka loňského Wimbledonu porazila 7:6, 6:4 světovou dvojku Arynu Sabalenkovou, oplatila jí porážku z finále letošního Australian Open a na pátý pokus si připsala její skalp.

Sestřih utkání Rybakinová – Sabalenková
Livesport

06:30Carlos Alcaraz na prestižní akci v Indian Wells porazil 7:6, 6:3 Itala Jannika Sinnera, vzájemnou bilanci upravil na 4-2 a poprvé v Kalifornii postoupil do finále. O 8. titul a třetí z podniků Masters 1000, jenž by ho minimálně na dva týdny vrátil na post světové jedničky, si devatenáctiletý Španěl zahraje s 19 zápasů neporaženým Medveděvem. Více inormací najdete v článku.

Sestřih zápasu Alcaraz – Sinner
Livesport

06:30 – "Jannik je skvělý tenista se skvělými údery. Myslím, že nás v příštích letech čeká velká rivalita. Hrajeme na největších turnajích a tady to pro nás nekončí. Odehrajeme ještě spoustu dalších skvělých zápasů," prohlásil Alcaraz v pozápasovém rozhovoru.

Pozápasový rozhovor Alcaraze.
Livesport

06:20 – Indický tenista Rohan Bopanna se ve 43 letech stal nejstarším vítězem turnaje kategorie ATP Masters 1000. Spolu se svým parťákem Matthewem Ebdenem spolu v Indian Wells ovládli čtyřhru, když ve finále porazili Koolhofa se Skupskim. Více informací najdete v článku.

01:00 – Nejvýše nasazený Matteo Berrettini skončil na challengeru ve Phoenixu ve čtvrtfinále. Italský tenista, který si v Texasu "krátil čas" mezi podniky Masters 1000 v Indian Wells a Miami, podlehl 4:6, 6:3, 3:6 hráči z druhé světové stovky Alexanderu Ševčenkovi.

00:30Daniil Medveděv v Indian Wells zdolal 7:5, 7:6 domácího Francese Tiafoea, s nímž si poradil už popáté, připsal si 19. výhru v řadě a na čtvrté akci po sobě postoupil do finále. O 19. titul a pátý z turnajů Masters 1000 si zahraje se Španělem Carlosem Alcarazem. Více informací najdete v článku.

Sestřih zápasu Medveděv – Tiafoe
Livesport

00:30 – "Bylo to šílené. Vedl jsem 6:5, 40-0, ale pak jsem se dostal do úzkých. Byla tam spousta promarněných příležitostí. Jsem opravdu šťastný, že se mi podařilo neprohrát," uvedl Medveděv v pozápasovém rozhovoru.

Pozápasový rozhovor Medveděva, české titulky najdete v nastavení.
Livesport