Tennis Tracker: Cerundolo povolil Norriemu pouze tři gamy a v Lyonu si zahraje finále

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Cerundolo povolil Norriemu pouze tři gamy a v Lyonu si zahraje finále

Cerundolo zaskočil Norrieho.
Cerundolo zaskočil Norrieho.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 26. května?
Moment dne ATP z utkání Fils – Nakašima.
Livesport
Moment dne WTA z utkání Grabherová – Rieraová.
Livesport

20:15 – "Dva roky jsem teď tvrdě pracoval, abych se vrátil a mohl hrát tak, jako včera proti Casperovi a dneska proti Sašovi," řekl Jarry po vyřazení Zvereva.

Pozápasový rozhovor s Jarrym.
Livesport

20:12 – "Byl to tvrdý boj a bylo to skutečně těžké. Musela jsem si sáhnout skoro na dno, abych vyhrála," řekla po vítězství Svitolinová.

Pozápasový rozhovor se Svitolinovou.
Livesport

17:05 – "Myslím, že to byl šílený zápas. Za poslední dva dny jsem na kurtu strávil mnoho hodin, což je pro mě skvělé. Jsem spokojený s tím, jak jsem bojoval. To je asi vše, co k tomu mohu říct," prohlásil Dimitrov v pozápasovém rozhovoru.

Zápasový ohlas Grigora Dimitrova
Livesport

17:05Grigor Dimitrov na antuce v Ženevě udolal po obratu a téměř třech hodinách boje, 3:6, 7:5, 7:6 Američana Taylora Fritze, přerušil sérii 11 seminálových nezdarů a poprvé od února 2018 postoupil do finále. O titul si bulharský tenista zahraje se Zverevem, nebo Jarrym.

Sestřih zápasu Dimitrov – Fritz
Livesport

16:50Lucia Bronzettiová na antuce v Rabatu porazila drtivě dvakrát 6:1 druhou nasazenou Američanku Sloane Stephensovou a podruhé v kariéře postoupila do finále turnaje WTA. O premiérový titul si 24letá Italka zahraje s Rakušankou Grabherovou, jež je dokonce poprvé poprvé ve finále.

Sestřih zápasu Bronzettiová – Stephensová
Livesport

16:15Anna Blinkovová ve Štrasburku oplatila Lauren Davisové po setech 6:2, 6:2 semifinálovou porážku z lednového podniku v Hobartu a už potřetí vylepšila své maximum na antukových dvorcích. Čtyřiadvacetiletá Ruska bude o svůj druhý triumf na akcích WTA a první na antuce napříč všemi okruhy usilovat proti Claře Burelové, nebo Elině Svitolinové.

Přehled zápasu Davisová – Blikovová.
Livesport

16:05 – "Hrál jsem zdaleka nejlepší tenis tohoto týdne a jsem opravdu nadšený, protože Cam je těžký soupeř. Loni tady vyhrál, je v TOP 15, byl v TOP 10. Hrál jsem fakt dobře a jsem rád, že jsem ve finále," prohlásil Cerundolo v pozápasovém rozhovoru.

Pozápasový ohlas Cerundola
Livesport

16:05 Francisco Cerundolo přerušil ve čtvrtek v Lyonu sérii pěti letošních čtvrtfinálových nezdarů a poprvé v sezoně postoupil do semifinále, ve kterém deklasoval 6:3, 6:0 obhájce titulu a finalistu posledních dvou ročníků Camerona Norrieho. I své třetí finále si zahraje na antuce a o druhý titul zabojuje proti domácímu teenagerovi Arthurovi Filsovi, nebo Brandonovi Nakashimovi.

Sestřih zápasu Cerundolo – Norrie
Livesport

15:55Julia Grabherová udolala na antuce v marockém Rabatu ve svém prvním semifinále na turnajích WTA 6:1, 3:6, 7:6 debutantku na této úrovni Julii Rieraovou z Argentiny a zajistila si premiérovou finálovou účast. O svůj největší titul bude 26letá Rakušanka bojovat s Luciou Bronzettiovou, nebo Sloane Stephensovou.

12:25 Brenda Fruhvirtová debutovala na dospělých grandslamech na lednovém Australian Open a také v Paříži prošla tříkolovou kvalifikací, ačkoli v úvodním zápase čelila mečbolu. Šestnáctiletá Češka v přímém souboji o hlavní soutěž smetla 6:3, 6:0 domácí Alice Robbeovou a bude mít další šanci poprvé na nejvyšší tour postoupit do druhého kola.

12:20Sára Bejlek na letošním French Open stejně jako na posledních dvou grandslamech zvládla nástrahy tříkolové kvalifikace a znovu bude usilovat o první vítězství v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu. Sedmnáctiletá Češka porazila ve finále kvalifikace antukového vrcholu sezony dvakrát 6:4 Slovenku Viktórii Hrunčákovou, rozenou Kužmovou.

06:00 – Pouze Margaret Courtová (95,2 %) a Chris Evertová (92,3 %) mají vyšší poměr výher než Iga Šwiateková (91,3 %) v rámci ženské dvouhry na Roland Garros v Open Éře.

01:00Casper Ruud na 10. z 12 letošních turnajů nevyhrál víc jak jeden zápas. Poprvé v kariéře našel přemožitele na antuce v Ženevě, kde v dnešním čtvrtfinále podlehl 6:3, 6:7, 4:6 Chilanu Nicolasi Jarrymu a neobhájí tak triumfy z předchozích dvou let.