Tennis Tracker: Chačanov se na postup pořádně nadřel, Lestienneho porazil v pěti setech

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Chačanov se na postup pořádně nadřel, Lestienneho porazil v pěti setech

Karen Chačanov vstoupil do French Open vydřenou výhrou.
Karen Chačanov vstoupil do French Open vydřenou výhrou.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 28. května?

17:30 Karolína Muchová znovu po roce na Roland Garros vyřadila Mariu Sakkariovou. Letos v prvním kole zdolala světovou osmičku po více než dvou hodinách 7:6, 7:5 a vyhrála třetí vzájemný zápas po sobě. Více informací najdete v článku.

16:00 Jiří Veselý v prvním kole na Roland Garros bojoval přes tři hodiny se Stefanosem Tsitsipasem, kterému sebral i jeden set, na postup do dalšího kola to však nestačilo. Více informací najdete v článku.

15:30 – Česká tenistka Sára Bejlek se na French Open do druhého kola nepodívá. Nad její síly byla Kamilla Rachimovová, která ji za 58 minut porazila 6:0, 6:3. Více informací najdete v článku.

14:55Karen Chačanov vstoupil do French Open vydřenou výhrou. Domácího Constantina Lestienneho 11. hráč světa zdolal 1:6, 3:6, 6:2, 6:3, 6:1.

13:25 Gabriela Knutsonová na podniku ITF W25 na tvrdém povrchu v tuniském Monastiru celkově třetí titul a druhý během dvou týdnů nevybojovala. Ve svém celkově čtvrtém finále a druhém během dvou týdnů 26letá Češka podlehla 6:3, 6:7, 3:6 Australance Taylah Prestonové.

12:25Aryna Sabalenková vstoupila do French Open vítězstvím 6:3, 6:2 nad Ukrajinkou Martou Kosťukovou. O vyrovnání svého pařížského maxima se 25letá rodačka z Minsku, jež má šanci stát se světovou jedničkou, utká s krajankou Šimanovičovou, nebo Maďarkou Udvardyovou. Více informací najdete v článku.

12:10 – V Paříži odstartovalo French Open a první postupující se stala Magdalena Frechová. Polská tenistka smetla za 48 minut hry 6:1, 6:1 Číňanku Shuai Zhang, která od postupu do osmifinále Australian Open prohrála 9 z 10 zápasů. Polská tenistka si o překonání pařížského maxima a vyrovnání nejlepší výsledku na grandslamu zahraje se Sárou Bejlek, nebo Kamillou Rachimovovou.

06:00 – Hned úvodní den na Roland Garros nabídne několik atraktivních jmen. Mezi muži se v akci představí například Stefanos Tsitsipas, jenž vyzve českého tenistu Jiřího Veselého. Ke svým zápasům ale nastoupí i hráči jako Rubljov, Hurkacz, Korda nebo Musetti. Mezi ženami publikum uvidí světovou dvojku Arynu Sabalenkovou, která se utká s Ukrajinkou Kosťukovou. Ze zvučných jmen se představí i Pegulaová, Kasatkinová nebo Linetteová.