Tennis Tracker: Martincová si na turnaji v Zaragoze zahraje o titul

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Martincová si na turnaji v Zaragoze zahraje o titul

Martincová si v semifinále poradila s Ponchetovou.
Martincová si v semifinále poradila s Ponchetovou.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 15. dubna?
Moment dne ATP z utkání Rubljov – Fritz
Livesport

22:38 – "Je to pro mě stále těžko uvěřitelné. Jannik bojoval a trefoval hodně vítězných míčků, takže já jsem musel mířit hodně do kurtu, což mi šlo. A byla tu úžasná atmosféra," chválil po utkání Rune.

Pozápasový rozhovor s Holgerem Runem.
Livesport

22:07 – Pořádnou bitvu svedli v Monaku Jannik Sinner s Holgerem Runem. Světová osmička se světovou devítkou se solidně přetahovaly, vítězem byl nakonec Dán, který vyhrál 1:6, 7:5 a 7:5.

Sestřih utkání Sinner – Rune
Livesport

18:20 Andrej Rubljov se znovu po dvou letech probojoval do finále na antuce v Monte Carlu. Pětadvacetiletý Rus v deštěm přerušovaném semifinále přehrál 5:7, 6:1, 6:3 Taylora Fritze a o svou premiérovou trofej z Masters si zahraje s Holgerem Runem.

Sestřih zápasu Rubljov – Fritz.
Livesport

17:10Vít Kopřiva zvládl maratonské první kolo kvalifikace v Mnichově. Pětadvacetiletý Čech likvidoval v rozhodujícím dějství manko brejku, dvakrát jej nedopodával a 302. hráče světa Álvara Lópeze San Martína zdolal až po třech hodinách a 17 minutách 6:7(3), 6:3, 7:6(3). O první účast v hlavní soutěži turnajů ATP téměř po roce se utká s Markem Topem.

16:55Linda Fruhvirtová neztratila v prvním kole kvalifikace ve Stuttgartu set, ačkoli spáchala celkem 19 dvojchyb a v tom úvodním její soupeřka třikrát podávala na vedení 1:0. S domácí Ellou Seidelovou, která figuruje až na 496. místě žebříčku, si nakonec poradila ve dvou tie-breacích a až po více než dvou hodinách boje. O hlavní soutěž si zahraje s Ylenou In-Albonovou.

16:30 – Slovenské tenistky srovnaly v bratislavské hale kvalifikační utkání BJK Cupu s Itálií z 0:2 na 2:2. Po Anně Karolíně Schmiedlové bodovala i Viktória Hrunčáková, rozená Kužmová, když přehrála 6:3, 7:6(2) Elisabettu Cocciarettovou. O postupující zemi na finálový turnaj tak rozhodne čtyřhra.

16:10Lukáš Rosol prohrál i svůj sedmý letošní zápas mimo nejnižší okruh ITF a hlavní soutěž na podniku ATP 250 v Mnichově si nezahraje. Český veterán schytal v prvním kole kvalifikace výprask 1:6, 2:6 od Flavia Cobolliho.

15:45 – Podobně jako Kazachstán a Španělsko zvládly postoupit už po třech zápasech na finálový turnaj BJK Cupu také Francouzky. Zástupkyně TOP 10 Caroline Garciaová porazila v britské hale v Coventry 6:1, 6:7(10), 6:1 Harriet Dartovou.

15:00 Markéta Vondroušová vyhrála v Billie Jean King Cupu desátou dvouhru v řadě. Třiavacetiletá Češka si na antuce v tureckém Beleku poradila 6:3, 6:4 s Katarinou Zavackou, zajistila vítězství 3-1 nad Ukrajinou a také postup na listopadový finálový turnaj. Více informací najdete v článku.

14:30 – Anna Karolína Schmiedlová zdolala v bratislavské hale 6:1, 4:6, 6:4 Jasmine Paoliniovou a udržela Slovenky ve hře o finálový turnaj Billie Jean King Cupu. Stav utkání s Italkami se pokusí srovnat Viktória Hrunčáková, rozená Kužmová.

13:00Tereza Martincová prošla bez ztráty jediného setu do finále antukového podniku W80 ve španělské Zaragoze. Osmadvacetiletá Češka dnes přehrála 7:6(7), 6:3 Jessiku Ponchetovou z Francie. Ve svém prvním finále od předlonského Livesport Prague Open bude čelit Leyre Romerové, nebo Viktoriji Tomovové a zabojuje o svůj pátý kariérní a nejcennější titul.

12:45 – Španělky si na domácí antuce v Marbelle poradily už po třech dvouhrách s výběrem Mexika a postoupily na listopadový finálový turnaj BJK Cupu. Rozhodující bod získala Nuria Párrizasová po výhře 6:3, 6:0 nad Marcelou Zacaríasovou.

12:15 Barbora Krejčíková si včera na antuce v tureckém Beleku připsala svou první singlovou výhru v Billie Jean King Cupu, ale navázat na ni překvapivě nedokázala. Vítězka předlonského French Open prohrála 6:3, 1:6, 4:6 souboj týmových jedniček s Martou Kosťukovou a rozhodující třetí bod nepřidala. Češky se pokusí na finálový turnaj poslat Markéta Vondroušová v duelu s Katarinou Zavackou. Více informací najdete v článku.

11:00 – Kazachstán jako první prošel kvalifikací na listopadový finálový turnaj BJK Cupu, proti Polsku rozhodl na domácí půdě v Astaně už po třech zápasech. Úřadující wimbledonská šampionka Jelena Rybakinová potvrdila roli favoritky i dnes a poradila si v souboji týmových jedniček 6:4, 6:2 se světovou devatenáctkou Magdou Linetteovou.

08:30 – Kvalifikační zápas o finálový turnaj Billie Jean King Cupu mezi Kanadou a Belgií je po pátku vyrovnaný 1:1. Do vedení se ve Vancouveru nejprve dostaly domácí tenistky zásluhou Leylah Fernandezové, jež přehrála snadno 6:0, 6:3 Yaninu Wickmayerovou, první bod pro evropský celek pak získala Ysaline Bonaventureová po obratu 4:6, 6:4, 6:4 nad Rebeccou Marinovou.

06:00 – Američanky se v BJK Cupu ujaly vedení 2:0 nad Rakouskem. O první bod se postarala Coco Gauffová, která si s přehledem poradila s Julií Grabherovou 6:1, 6:3. O pár hodin později na ni navázala i Jessica Pegulaová, jež porazila Sinju Krausovou 6:0, 7:5.