Tennis Tracker: Medveděv v Monte Carlu narazil, nad jeho síly byl mladík Rune

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Medveděv v Monte Carlu narazil, nad jeho síly byl mladík Rune

Antuka nepatří mezi oblíbené povrchy Medveděva.
Antuka nepatří mezi oblíbené povrchy Medveděva.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 14. dubna?
Nejlepší výměna dne byla k vidění v zápase Rune – Medveděv.
Moment dne (14.4. 2023)

18:50Jannik Sinner v Monte Carlu porazil snadno 6:2, 6:2 stejně starého krajana Lorenza Musettiho, jenž nedokázal navázat na včerejší skalp Novaka Djokoviče, a poprvé postoupil do semifinále antukového turnaje Masters 1000. V něm Ital narazí na dánského teenagera Runeho.

Sestřih zápasu Musetti – Sinner.
Livesport

18:45Karolína Muchová již nespolupracuje s trenérem Janem Blechou, který ji vedl od loňského září. Čtyřiatřicetiletý kouč o tom informoval na instagramu. Podle webu Tenisový svět vede rodačku z Olomouce opět Emil Miške, který jí pomáhal v letech 2017 až 2020.

17:20 – Daniil Medveděv v Monte Carlu první antukový titul nezíská, ve čtvrtfinále podlehl v prvním vzájemném duelu 3:6, 4:6 Holgeru Runemu. Dán si ve svém největším antukovém semifinále zahraje o druhé finále na akcích Masters s vítězem itlaského souboje Sinner-Musetti.

Sestřih zápasu Medveděv – Rune.
Livesport

17:20 – "Určitě to nebylo snadné. Věřte mi, že hrát s Daniilem je vždycky těžké. Bylo to vůbec poprvé, co jsem proti němu hrál v soutěžním zápase, doteď jsme spolu mnohokrát trénovali. Nebylo snadné ho v posledním týdnu zastavit, ale jsem rád, že se mi to podařilo," prohlásil Rune v pozápasovém rozhovoru.

Pozápasový rozhovor Runeho.
Livesport

14:40 – Stefanos Tsitsipas antukový turnaj Masters 1000 v Monte Carlu třetí rok po sobě neovládne. Letos řecký tenista končí už ve čtvrtfinále na raketě Taylora Fritze, kterému podlehl 2:6, 4:6 a ve třetím vzájemném duelu utrpěl první porážku. Američan navázal na skalpy Wawrinky a Lehečky a postoupil do svého největšího semifinále na antuce, v němž vyzve Rubljova.

Sestřih zápasu Tsitsipas – Fritz.
Livesport

14:40 – "Myslím, že moje dnešní úroveň byla opravdu vysoká. Odehrál jsem velmi dobrý zápas a ujistil se, že na antuce můžu hrát dobře," prohlásil v pozápasovém rozhovoru Fritz.

Pozápasový rozhovor Taylora Fritze.
Livesport

14:15Barbora Krejčíková se na třetí pokus dočkala singlového vítězství v Billie Jean King Cupu. Na antuce v tureckém Beleku po nervózním výkonu porazila 6:4, 6:3 Katarinu Zavackou a Češky vedou v boji o finálový turnaj už 2-0. Více informací najdete v článku.

14:00 Andrej Rubljov na antukovém Masters 1000 v Monte Carlu porazil 6:1, 7:6 Němce Jana-Lennarda Struffa a jako první postoupil do semifinále. O vyrovnání svého předloňského maxima si zahraje s Fritzem.

Sestřih zápasu Rubljov – Struff.
Livesport

11:55 – České tenistky úspěšně rozehrály kvalifikační zápas o postup na finálový turnaj Billie Jean King Cupu. Na antuce v tureckém Beleku vedou nad Ukrajinkami 1:0 zásluhou Markéty Vondroušové, jež smetla 6:2, 6:1 Martu Kosťukovou. Více informací najdete v článku.

11:30Rafael Nadal po zranění kyčelního svalu stále není připraven na návrat do turnajového kolotoče. Španěl se dnes odhlásil z domácího antukového turnaje ATP 500 v Barceloně, kde měl příští týden útočit na celkově 13. triumf.

11:00 – Německý tenista Alexander Zverev se po čtvrteční porážce v osmifinále turnaje v Monte Carlu zlobil na svého přemožitele Daniila Medveděva. Rusa označil za jednoho z nejméně férových hráčů na světě. Německý tenista narážel především na dvě kontroverzní situace. Ve druhém setu za stavu 4:4 Medveděv dvěma dvojchybami pomohl Zverevovi k brejku a při odchodu na lavičku bez zjevného důvodu odstranil tyčku podpírající síť a položil ji na zem. Napomenutí za to od rozhodčího nedostal.

01:00Daniil Medveděv v Monte Carlu konečně prolomil nelichotivou bilanci na antuce. Po výhře nad Alexandrem Zverevem 3:6, 7:5, 7:6 poprvé od dubna 2019 porazil na tomto povrchu hráče z TOP 20. Tehdy dokázal zvítězit nad Nišikorim.

Sestřih zápasu Medveděv – Zverev.
Livesport