Tennis Tracker: Na turnaji v Madridu bude kvůli zranění scházet i Jabeurová

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Na turnaji v Madridu bude kvůli zranění scházet i Jabeurová

Jabeurová si ve Stuttgartu zranila lýtko.
Jabeurová si ve Stuttgartu zranila lýtko.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 25. dubna?
Moment dne WTA z utkání Niemeierová – Wangová.
Livesport

19:27 – Sedmnáctiletá Linda Fruhvirtová porazila na turnaji v Madridu Američanku Katie Volynetsovou 6:3, 7:5 a postoupila do druhého kola.

Sestřih utkání Fruhvirtová – Volynetsová.
Livesport

17:50 – Skvěle vstoupila do turnaje v Madridu také Rebecca Marinová, která si s Číňankou Zhuovou poradila 7:6, 6:3 a v dalším kole na ní čeká Elise Mertensová.

Sestřih zápasu Marinová – Zhuová.
Livesport

16:15 Patrik Rikl se přesně po dvou letech objevil v hlavních soutěžích challengerů. Čtyřiadvacetiletý Čech prohrál v Ostravě 3:6, 6:4, 1:6 s Maďarem Mátém Valkuszem a zhoršil si svou kariérní bilanci v prvním kole challengerů na 1-10.

15:45Karolína Muchová suverénně zvládla vstup do turnaje WTA 1000 v Madridu. Předloňská čtvrtfinalistka tak pokračuje ve skvělé březnové formě a i na sedmém letošním turnaji přešla přes první soupeřku. V úvodním kole přehrála 6:2, 6:2 bývalou světovou dvojku Anett Kontaveitovou, která se vrací po problémech se zády. Další soupeřkou 26leté Češky bude nasazená Irina Beguová. Více informací najdete v článku.

Přehled zápasu Kontaveitová – Muchová.
Livesport

15:30Barbora Strýcová dnes na akci WTA 1000 v Madridu absolvovala svůj první soutěžní zápas od Australian Open 2021 a po mateřské pauze. Rozlučkové turné zahájila porážkou 3:6, 6:7(5) se světovou padesátkou Elisabettou Cocciarettovou. Ve španělské metropoli bude hrát ještě čtyřhru po boku Su-Wei Hsieh, která se rovněž vrací po dlouhé přestávce. Více informací najdete v článku.

14:30Dalibor Svrčina vstoupil do challengeru v Ostravě vítězstvím 6:0, 2:6, 6:1 nad německým kvalifikantem Rudolfem Mollekerem a dál může pomýšlet na obhajobu loňské semifinálové účasti. Ve druhém kole bude 20letý Čech čelit vítězi duelu Onclin - Sačko.

13:40Marek Gengel vstoupil do sezony dvěma čtvrtfinálovými účastmi, ovšem na posledních 11 turnajích skončil nejpozději ve druhém kole. Sedmadvacetiletý Čech nestačil v prvním kole na challengeru v Římě 3:6, 2:6 na Jespera de Jonga.

13:05Vít Kopřiva až při čtvrtém startu přešel přes první kolo hlavní soutěže na challengeru v Ostravě. Pětadvacetiletý Čech plnící roli nasazené trojky vydřel po téměř třech hodinách vítězství 7:5, 4:6, 6:3 nad Francouzem Danem Addedem. O čtvrtfinále se utká s krajanem Zdeňkem Kolářem.

11:45 Petra Kvitová vstoupí do letošního ročníku Mutua Madrid Open, kde v minulosti třikrát triumfovala, soubojem s Jule Niemeierovou. Němka si v úvodním kole poradila 6:4, 6:2 s Xinyu Wang.

07:30 – Kromě Karolíny Plíškové se na turnaji v Madridu kvůli zranění lýtka nepředstaví ani aktuální světová čtyřka Ons Jabeurová. Ta kvůli zmíněnému zranení o víkendu nedohrála turnaj ve Stuttgartu. Více informací najdete v článku.

06:15 – V Madridu se dnes odehrají zápasy prvního kola WTA a ve hře budou i tři Češky. O postup do druhého kola si zahrají Barbora Strýcová, Linda Fruhvirtová a Karolína Muchová. Kvalifikační zápas ještě musí podstoupit Markéta Vondroušová. 

06:00 – Dnes je to přesně 18 let od chvíle, kdy Rafael Nadal poprvé triumfoval na turnaji v Barceloně. Díky svému vítězství se zároveň poprvé posunul do elitní desítky světového žebříčku.