Tennis Tracker: Samsonovová odehrála v Dubaji nejdelší zápas letošní sezony

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Samsonovová odehrála v Dubaji nejdelší zápas letošní sezony

Samsonovová vybojovala výhru až po 3 hodinách a 24 minutách.
Samsonovová vybojovala výhru až po 3 hodinách a 24 minutách.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 19. února?
Moment dne WTA mezi Kvitovou a Trevisanovou.
Livesport

23:15 – Turnaj v Delray Beach vyhrál nejvýše nasazený Taylor Fritz. Američan porazil ve finále 6:0, 5:7, 6:2 Srba Miomira Kecmanoviče.

22:40 – "Rád bych Norriemu pogratuloval ke skvělému týdnu. Jsi úžasný hráč. Chtěl bych pogratulovat i tvému týmu ke skvělé práci," řekl po vyhraném finále Carlos Alcaraz.

Pozápasový rozhovor s Carlosem Alcarazem.
Livesport

21:52 – Španěl Carlos Alcaraz porazil ve finále v Buenos Aires 6:3, 7:5 Brita Camerona Norrieho a vyhrál hned první turnaj po tříměsíční pauze. Potvrdil tak roli favorita.

Sestřih utkání Alcaraz – Norrie.
Livesport

20:53 – "V první řadě rozhodně gratulace za minulý a tento týden, Janniku. Ty a tvůj tým odvádíte úžasnou práci. Myslím, že máte ještě hodně času na to, abyste vyhráli i tento turnaj," řekl v rozhovoru po vítězství v Daniil Medveděv.

Pozápasový rozhovor s Medveděvem.
Livesport

18:30Daniil Medveděv ve finále halového turnaje ATP 500 v Rotterdamu zdolal po 2 hodinách a 28 minutách boje 5:7, 6:2, 6:2 sedm zápasů neporaženého Itala Jannika Sinnera, s nímž vyhrál i pátý vzájemný zápas. Rodák z Moskvy získal 16. titul, z toho 15. na tvrdém povrchu. Více informací najdete v článku.

Sestřih utkání Medveděv – Sinner.
Livesport

18:00Tomáše Macháče dělil jediný míček od startu na turnaji ATP 250 v katarském Dauhá. 22letý Čech v závěrečném druhém kole kvalifikace podlehl 6:4, 6:7, 1:6 Francouzi Aleksandaru Mullerovi, byť měl v tie-breaku druhého setu mečbol.

15:55Ljudmila Samsonovová v Dubaji udolala v nejdelším letošním utkání na okruhu WTA po 3 hodinách a 24 minutách boje 6:7, 7:6, 6:4 Španělku Paulu Badosaovou, s níž vyhrála i třetí vzájemný souboj. Ve druhém kole si zahraje znovu po dvou týdnech s Qinwen Zheng.

15:50 Linda Fruhvirtová, která dostala od pořadatelů divokou kartu, přehrála často chybující Collinsovou bez větších problémů. V prvním setu porazila někdejší světovou sedmičku hladce za 34 minut, ve druhém sice dvakrát přišla o podání, vždy ale dokázala okamžitě vyrovnat a zápas dotáhla k vítězství. Více informací najdete v článku.

12:45 – Skvělý vstup do turnaje má za sebou také Číňanka Qinwen Zheng, která porazila svou krajanku Shuai Zhang 6:3, 6:1. 

Sestřih zápasu Zhengová – Zhangová
Livesport

12:15Petra Kvitová, která je v Dubaji coby světová třináctka dvanáctou nasazenou hráčkou, přehrála Trevisanovou za 69 minut. Více informací najdete v článku.

Sestřih zápasu Kvitová – Trevisanová
Livesport

12:15 – "Začátek nebyl vůbec jednoduchý, dělala jsem hodně dvojchyb a vítr byl hodně znát. Snažila jsem se hrát trochu jednodušeji na střed a docela to šlo," prohlásila Petra Kvitová v pozápasovém rozhovoru.

Pozápasový rozhovor Petry Kvitové, české titulky najdete v nastavení.
Livesport

11:45Barbora Krejčíková postoupila na lukrativním turnaji v Dubaji do druhého kola. Rumunku Irinu-Camelii Beguovou ve větrném počasí porazila 6:4, 6:2. O postup do osmifinále se utká s Ruskou Darjou Kasatkinovou, která má na úvod coby turnajová sedmička volný los. Více informací najdete v článku.

Sestřih zápasu Beguová – Krejčíková
Livesport

07:05Carlos Alcaraz na antuce v Buenos Aires porazil snadno 6:2, 6:2 krajana Bernabéa Zapatu a hned na prvním turnaji po tříměsíční pauze zaviněné zraněními postoupil do finále. V něm na Španěla čeká Brit Cameron Norrie. Více informací najdete v článku.

06:20 – Americký tenista Taylor Fritz si na turnaji v Delray Beach zahraje své desáté finále na nejvyšším okruhu. Poté, co v semifinále porazil 6:3, 7:6 svého krajana Mackenzieho McDonalda, si to o celkový triumf rozdá s Miomirem Kecmanovičem. Ten v Delray Beach zdolal moldavského šampiona z roku 2019 Radu Albota a potřetí v kariéře a poprvé na tvrdém povrchu postoupil do finále, ve kterém bude usilovat o druhý triumf. Více informací najdete v článku.

Sestřih zápasu Fritz – McDonald
Livesport

06:20 – "Na začátku jsem byl opravdu agresivní. Kdykoliv jsem měl trochu času, aby mi míček sedl, tak jsem ho napálil," řekl po vítězném utkání Taylor Fritz.

Taylor Fritz po postupu do finále, české titulky najdete v nastavení.
Livesport

06:15 – V Riu de Janeiro byl rozlosován první letošní antukový turnaj ATP 500. V Brazílii se představí vítězové pěti posledních ročníků Dominic Thiem, Diego Schwartzman, Laslo Djere, Cristian Garín a obhájce titulu Carlos Alcaraz. Nejvýše nasazený Španěl začne proti domácí divoké kartě Mateusi Alvesovi a ve druhém kole může dojít na reprízu loňského semifinále proti Italu Fabiu Fogninimu. Nasazenou dvojkou je Cameron Norrie, trojkou Lorenzo Musetti a čtyřkou Francisco Cerúndolo.