Tennis Tracker: Veselý se vrátil vítězstvím, v dohrávce přetlačil Giustina

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Veselý se vrátil vítězstvím, v dohrávce přetlačil Giustina

Jiří Veselý návrat na kurty zvládl, přehrál Lorenza Giustina.
Jiří Veselý návrat na kurty zvládl, přehrál Lorenza Giustina.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 26. dubna?
Moment dne WTA předvedly Masárová – Bucsaová
Livesport CZ
Moment dne ATP z utkání Ramos-Viñolas – Ivaška
Livesport CZ

20:27 – "Byl to těžký zápas. Je to velmi dobrá hráčka a svedly jsme skvělý souboj, dobré výměny. Soustředila jsem se na údery a prostě jsem si držela podání v důležitých chvílích a myslím, že jsem hrála opravdu dobře," řekla na kurtu Vondroušová po vítězství nad Bassolsovou.

Pozápasový ohlas Vondroušové
Livesport CZ

19:57 – Markéta Vondroušová na antukovém podniku WTA 1000 v Madridu přehrála 6:1, 6:3 domácí divokou kartu Marinu Bassolsovou, navázala na dvě výhry z kvalifikace a na šestém ze sedmi letošních turnajů zvládla svůj úvodní zápas v hlavní soutěži. Ve druhém kole, které v této sezoně pokaždé přešla, vyzve Polku Magdu Linetteovou.

Sestřih zápasu Vondroušová – Bassolsová
Livesport CZ

19:34 – Anastasia Pavljučenkovová v Madridu udolala po odvrácení mečbolu a téměř třech hodinách boje 6:1, 6:7, 7:6 Victorii Jiménezovou Kasintsevovou z Andorry a postoupila do druhého kola. V něm se utká s krajankou Darjou Kasatkinovou.

18:38 – Diego Schwartzman potvrdil svou dlouhodobě špatnou formu i v Madridu. Zkušený Argentinec skončil v prvním kole po porážce 5:7, 4:6 s až 128. hráčem světa Hugem Grenierem. Francouz v dalším zápase vyzve po zranění se vracejícího Američana Sebastiana Kordu.

18:24 – Stan Wawrinka vstoupil do antukového Masters 1000 v Madridu vydřenou výhrou 6:7, 6:4, 7:6 nad Američanem Maximem Cressym. Ve druhém kole se velezkušený Švýcar střetne s Andrejem Rubljovem.

15:51 – "Proti Elině se hraje opravdu složitě, všechny naše zápasy byly náročné. A jsem opravdu šťastná, že jsem během celého utkání dokázala udržet koncentraci, bojovala do konce a slavila vítězství," prohlásila na kurtu po výhře nad Svitolinovou Sasnovičová.

Pozápasový ohlas Sasnovičové
Livesport CZ

15:42 – Marie Bouzková vstoupí do letošního ročníku WTA 1000 v Madridu soubojem s Aljaksandrou Sasnovičovou. Běloruska přetlačila 6:4, 7:5 po mateřské pauze se vracející Elinu Svitolinovou.

Sestřih zápasu Svitolinová – Sasnovičová
Livesport CZ

15:13 – Dalibor Svrčina loňské semifinále na challengeru v Ostravě neobhájí, skončil už ve druhém kole po výprasku 0:6, 3:6 od Gauthiera Onclina. Belgičan bude dalším soupeřem Zdeňka Koláře.

14:54 – Brenda Fruhvirtová ani na pátý pokus nepřešla přes první kolo hlavní soutěže na nejvyšším okruhu. Šestnáctiletá Češka startující na divokou kartu sice uhrála svůj první set na této úrovni a vedla 6:2, 4:4, nicméně favorizované Anně Kalinské nakonec na WTA 1000 v Madridu podlehla 6:2, 4:6, 4:6. Ruska ve druhém kole vyzve grandslamovou šampionku Jelenu Rybakinovou.

14:21 – Jiří Veselý odehrál na challengeru v Ostravě svůj první soutěžní zápas od US Open a postup do další fáze si pořádně zkomplikoval. Šampion ročníku 2013 vedl včera už 6:3, 5:1 a měl k dispozici i tři mečboly, ale ani jednu šanci neproměnil a v dnešní dohrávce musel do rozhodujícího setu. Itala Lorenza Giustina nakonec udolal 6:3, 6:7, 6:2. O první čtvrtfinále od loňského června si zahraje s nasazenou dvojkou Ivanem Gachovem z Ruska.

13:31 – Bývalá světová jednička Daniil Medveděv bude hlavní hvězdou zářijového turnaje v čínském Ču-chaji, který se do kalendáře ATP vrací po tříleté pauze.

12:45 – Zdeněk Kolář smetl na challengeru v Ostravě 6:2, 6:1 Víta Kopřivu a poprvé po dvou měsících vyhrál dva zápasy po sobě.

12:41 – Emma Raducanuová se kvůli zranění odhlásila z probíhajícího podniku WTA 1000 v Madridu. Vítězku US Open 2021, která si mohla ve druhém kole zahrát se světovou jedničkou Igou Šwiatekovou, trápí pravá ruka.

12:30 – Mirra Andrejevová patří k největším mladým talentům a v letošním roce to s přehledem potvrzuje. Patnáctiletá Ruska vyhrála i 14. zápas v sezoně. Po triumfech na dvou akcích W60 ve Švýcarsku se dočkala svého premiérového vítězství v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu, když v Madridu přehrála 6:3, 6:4 grandslamovou finalistku Leylah Fernandezovou. Ve druhém kole vyzve nasazenou Beatriz Haddadovou Maiaovou.

6:07 – Markéta Vondroušová prošla dvoukolovou kvalifikací antukového turnaje WTA 1000 v Madridu. V úterý v rozhodujícím duelu porazila 6:7, 6:1, 6:0 Američanku Taylor Townsendovou.

6:05 – Jiří Veselý na domácím antukovém challengeru v Ostravě zahájil restart své kariéry a byl jediný míček od vítězství, o postup ale bude muset zabojovat ještě ve středu. V úterý šampion z roku 2013, který nehrál sedm měsíců kvůli vleklému zranění stehenního svalu, vedl nad Italem Lorenzem Giustinem 6:3 a 5:1, vedení ale navzdory třem mečbolům neudržel a za stavu 6:3 a 5:5 byl duel kvůli tmě přerušen.