Turínské derby rozhodl jediným gólem Vlahovič, lídrem Serie A je Atalanta

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Turínské derby rozhodl jediným gólem Vlahovič, lídrem Serie A je Atalanta

Turínské derby rozhodl jediným gólem Vlahovič, lídrem Serie A je Atalanta
Turínské derby rozhodl jediným gólem Vlahovič, lídrem Serie A je AtalantaAFP
Fotbalisté Juventusu zvítězili v 10. kole italské ligy na hřišti městského rivala FC Turín 1:0. Vítězný gól vstřelil v 75. minutě Dušan Vlahovič (22). Porážku domácího týmu neodvrátil ani český reprezentant David Zima (21), který se na trávník dostal na posledních jedenáct minut. Lídrem tabulky je Atalanta Bergamo, která porazila Sassuolo 2:1 a vystřídala Neapol. Ta má nedělní utkání k dobru.

Vlahovič o výhře Juventusu rozhodl svým šestým gólem v sezoně. Srbský reprezentant se tak dotáhl na nejlepší střelce Serie A Cira Immobileho z Lazia a Marka Arnautovice z Boloni.

"Stará dáma" vystřídala na sedmém místě Inter Milán, který má ale pouze o bod méně a nedělní domácí utkání se Salernem k dobru. FC Turín nezvítězil už popáté v řadě, z toho počtvrté prohrál.

Statistiky zápasu FC Turín - Juventus

Empoli porazilo 1:0 Monzu brankou Nicolase Haase, pro něhož to byla premiérová trefa v Serii A. Empoli doma zvítězilo poprvé od 24. dubna, kdy toskánský klub porazil Neapol 3:2. Tým z Monzy prohrál poprvé pod novým trenérem Rafaelem Palladinem, který dosud zaznamenal tři vítězství.

Statistiky zápasu Empoli - Monza

Postavení Monzy v Serii A
Postavení Monzy v Serii AFlashscore

Sassuolo poslal do vedení čtyři minuty před odchodem do šaten Kyriakopulos, ale ještě do poločasu stihl Pašalič srovnat na 1:1. Po 34 sekundách v druhém poločase strhl vedení na stranu Atalanty Lookman a skóre se už nezměnilo.

Bergamo po deseti odehraných ligových kolech stále nepoznalo přemožitele. Atalanta se dostala do čela tabulky před Neapol, která má o bod méně a nedělní domácí zápas s Boloňou k dobru. Sassuolo je deváté.

Statistiky utkání Atalanta - Sassuolo

Tabulka Serie A