Udine porazilo Inter 3:1 a vyhrálo potřetí v řadě, Juventus nestačil na Monzu, Neapol vede

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Udine porazilo Inter 3:1 a vyhrálo potřetí v řadě, Juventus nestačil na Monzu, Neapol vede

Aktualizováno
Udine porazilo Inter 3:1 a vyhrálo potřetí v řadě, Juventus nestačil na Monzu, Neapol vede
Udine porazilo Inter 3:1 a vyhrálo potřetí v řadě, Juventus nestačil na Monzu, Neapol vedeAFP
Fotbalisté Fiorentiny si po osmi soutěžních zápasech bez výhry připsali tři body, Veronu v 7. kole italské ligy porazili doma 2:0. Domácí Antonín Barák (27) proti svému bývalému týmu odehrál 79 minut. Neapol zvítězila na hřišti AC Milán 2:1 a vede ligovou tabulku. Bergamo vyhrálo na hřišti AS Řím 1:0. Udine otočilo zápas s Interem Milán a vyhrálo popáté za sebou. Juventus prohrál s dosud poslední Monzou 0:1, Lazio Řím deklasovalo nováčka z Cremony 4:0.

Klub z Florencie nezažíval úspěšné období, v posledních osmi soutěžních zápasech zaznamenali tři prohry a pět remíz. Dnes šly "Fialky" do vedení v prvním poločase. Ikonému nechala obrana hostů prostor a francouzský záložník s míčem doběhl z vlastní půlky až do vápna, kde přesně vystřelil na přední tyč.

V úvodním dějství mohli domácí ještě zvýšit náskok z pokutového kopu, Biraghi však brankáře Verony nepřekonal. Gólman Montipo měl hodně práce i v 52. minutě, kdy skvěle vyrazil střelu Bonaventury. Fiorentina výhru potvrdila v 90. minutě brankou Gonzáleze.

Statistiky utkání Fiorentina - Verona

AC Milán se utkal na San Siru s Neapolí a mohl na domácí půdě ve 13. minutě otevřít skóre. Giroudovu střelu ale vyrazil brankář hostů Meret na břevno. I přes převahu domácích šla do vedení v druhém dějství Neapol. Kvaracchelija si ve vápně obhodil Desta, jenž ho zastavil mimo rámec pravidel. Z pokutového kopu se prosadil Politano, jeho střela šla pod tělem brankáře Maignana.

V 69. minutě se Milánu podařilo vyrovnat díky francouzské kombinaci, Hernández připravil ideální příležitost Giroudovi, který neměl problém zakončit do prázdné branky. O několik minut později však opět vedli hosté, Rui centrem našel Simeoneho, který hlavičkou nedal Maignanovi šanci. V závěru druhého poločasu trefili domácí opět břevno, tentokrát ve skluzu střílel Kalulu.

Statistiky utkání AC Milán - Neapol

Bergamo se dostalo do vedení v 35. minutě přesnou střelou Scalviniho. Hlavní postavou zápasu byl argentinský gólman Musso, který na konci první půle skvěle zasáhl u úniku Ibaňeze a Abrahama. Anglickému útočníkovi překazil gólovou radost i o pár momentů později, kdy vyrazil střelu z bezprostřední blízkosti. V 57. minutě měl Řím dle trenéra Mourinha kopat penaltu, která ale nařízena nebyla a domácí kouč za protesty obdržel červenou kartu.

Statistiky utkání AS Řím - Atalanta

Inter stejně jako v úterním utkání Ligy mistrů na hřišti Viktorie Plzeň, kde vyhrál 2:0, vstoupil do zápasu lépe. Do vedení se dostal již v 5. minutě, kdy se Barella trefil z přímého kopu. Udine se vrátilo do zápasu ve 23. minutě, kdy si centrovaný míč ze standardní situace srazil do vlastní sítě slovenský obránce Škriniar.

Domácí měli v druhém poločase střeleckou převahu a pět minut před koncem základní hrací doby se jim zápas podařilo otočit. Deulofeu centrem z rohového kopu našel Bijola a slovinský fotbalista hlavou usměrnil míč do sítě. V třetí minutě nastavení výhru ještě pojistil hlavou Arslan, opět po centru Deulofeua. Inter Milán prohrál třetí venkovní ligové utkání v řadě. Udine vyrovnalo svůj nejlepší vstup do ligové sezony z roku 2000.

Statistiky utkání Udinese - Inter

Nováček z Monzy si po změně trenéra připsal historicky první výhru v Serii A, doma porazil Juventus Turín 1:0. Ten dohrával od 40. minuty v deseti, jelikož se Di María v souboji ohnal po protihráči a za úder loktem do hrudi viděl červenou kartu. Vítězný gól padl v 74. minutě, za domácí se trefil dánský útočník Gytkjaer.

Statistiky utkání Monza - Juventus

Lazio si bez problému poradilo s nováčkem z Cremony. V prvním poločase se dvakrát prosadil nejlepší střelec minulého ročníku Immobile a jednou Milinkovič-Savič. V druhé půli Pedro po přihrávce Immobileho upravil skóre zápasu na 4:0.

Statistiky utkání Cremonese - Lazio

Tabulka Serie A