Velkolepý obrat dovedl Bohemians k první domácí výhře. Budějovice udolaly Brno

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Velkolepý obrat dovedl Bohemians k první domácí výhře. Budějovice udolaly Brno
Velkolepý obrat dovedl Bohemians k první domácí výhře. Budějovice udolaly Brno
Velkolepý obrat dovedl Bohemians k první domácí výhře. Budějovice udolaly BrnoProfimedia
Po prvním poločase Bohemians prohrávali se Zlínem 0:2 a nepůsobili dojmem, že by měli sílu utkání 15. kola FORTUNA:LIGY otočit. Jenže přesně to se nakonec stalo a Klokani po velkolepém obratu berou tři body za vítězství 3:2. Stejným výsledkem zdolaly České Budějovice Zbrojovku, za níž se poprvé po třech ligových zápasech střelecky neprosadil Jakub Řezníček (34). Olomouc si doma poradila s Jabloncem, který hrál od 40. minuty o deseti.

Zlín v Ďolíčku vyhrál první půli zásluhou Vachtanga Čanturišviliho, který si připsal asistenci na gól Martina Filla a následně se také sám trefil. Po změně stran však přišel triumfální comeback v podání zelenobílých. Ten dokonal v 86. minutě krásnou trefou Roman Květ, který se trefil počtvrté v posledních třech utkáních. I díky němu dosáhli Klokani na první domácí vítězství v sezoně.

Detail zápasu Bohemians – Zlín 3:2

Vůbec první domácí vítězství zaznamenaly i České Budějovice. Ke třem bodům Dynama, které po odvolání Jozefa Webera vedlo dočasné trenérské duo, přispěl po necelé hodině hry vlastním gólem hostující Jan Hlavica. Po faulu téhož hráče se navíc v 81. minutě kopala penalta, kterou přetavil ve vítěznou trefu Jakub Hora. Moravané tak odmítli možnost dotáhnout se bodově na třetí příčku tabulky.

Detail zápasu České Budějovice – Zbrojovka Brno 3:2

Sigma Olomouc i bez nemocného trenéra Václava Jílka na Andrově stadionu bez větších problémů porazila Jablonec 3:0. Hanáky nasměrovala k výhře branka Pavla Zifčáka a situaci jim následně výrazně usnadnil hostující Václav Sejk, který musel už před přestávkou předčasně putovat do sprch. Domácí se navíc i díky zaváháním konkurentů posunuli v neúplné tabulce do elitní šestky.

Detail zápasu Sigma Olomouc – Jablonec 3:0

Aktuální tabulka FORTUNA:LIGY
Aktuální tabulka FORTUNA:LIGYFlashscore