Vítězný návrat bojovníka Jonese do UFC, Francouze Ganea porazil během dvou minut

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Vítězný návrat bojovníka Jonese do UFC, Francouze Ganea porazil během dvou minut
Jones si se svým soupeřem hravě poradil.
Jones si se svým soupeřem hravě poradil.
Profimedia
Legendární bojovník Jon Jones (35) se po tříleté pauze vrátil k zápasení a hned v úvodním duelu s Francouzem Cirylem Ganem (32) potvrdil, že nic ze svého umění nezapomněl. O tři roky mladšího protivníka zdolal už v prvním kole.

Bývalý šampion polotěžké váhy Jones, jenž se do UFC vrátil po více než tříleté absenci, donutil Ganea k submisi po pouhých 2 minutách a 4 sekundách úvodního kola.

Američan, který je považován za nejlepšího bojovníka smíšených bojových umění všech dob, využil všech svých schopností a zkušeností, aby přelstil svého francouzského protivníka.

Jones o rychlém vítězství proti Ganeovi směle mluvil už před zápasem. Jeho francouzský protivník naznačil jistou nervozitu hned na začátku zápasu, když namířil svůj kop do Američanova rozkroku, což si vyžádalo oficiální oddechový čas.

Jones následně ukázal, že jeho předzápasové vyjádření nebylo pouhou frází. Američan dokázal Francouze srazit k zemi a nasadit mu u pletiva škrcení, načež Gane odklepal konec zápasu.

"Pracoval jsem na tom dlouho," řekl po svém vítězství nadšený Jones. "Víte, spousta lidí si myslela, že už se nikdy nevrátím. Pořád jsem četl, že 'tenhle frajer se už nikdy nevrátí' – ale já jsem byl věrný svému cíli, věrný svému poslání," dodal americký bojovník.

"Opravdu jsem byl pevně přesvědčen, že pokud ho dostanu na zem, zápas bude v mé režii," nechal se slyšet Jones.