Satoranský pomohl v Evropské lize 13 body Barceloně k další výhře, Veselý dal osm bodů

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Satoranský pomohl v Evropské lize 13 body Barceloně k další výhře, Veselý dal osm bodů
Satoranský sesbíral 13 bodů.
Satoranský sesbíral 13 bodů.Profimedia
Basketbalisté Barcelony porazili v Evropské lize Olympiakos Pireus 86:78 i díky 13 bodům Tomáše Satoranského (32). Jan Veselý (33), který se v předchozích utkání s Realem Madrid a Baskonií blýskl 27 respektive 23 body, dal tentokrát osm bodů.

Barcelona – Olympiakos 86:78

Barcelona uspěla v soutěži potřetí za sebou a díky lepšímu skóre vystřídala na druhém místě Boloňu, která podlehla na hřišti Maccabi Tel Aviv 78:95. Katalánci mají stejně jako italský tým bilanci 14:6. V čele je Real, který vyhrál 18 z 20 zápasů.

"V zápase jsou vždycky lepší a horší momenty. Jsem velmi šťastný, že jsme na konci zápasu hráli skvěle v obraně, protože útok nám v tu chvíli moc nefungoval. Díky tomu jsme dokázali zápas vyhrát. Je fajn, že pokračujeme v přidávání vítězství, především doma," řekl Satoranský Euroleague TV.

"Euroligová sezona a vůbec basketbalová sezona v Evropě je velmi dlouhá. Během celého roku si projdete řadou dobrých i špatných momentů. My jsme teď znovu využili výhodu domácího prostředí. Zbývá nám ještě jeden domácí zápas z té série, abychom si vybudovali co největší sebevědomí, které si pak vezmeme na venkovní šňůru a do nejdůležitější fáze sezony," dodal český rozehrávač.

Další výsledky