Další James v NBA? Starší syn legendárního LeBrona se přihlásí do červnového draftu

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Další James v NBA? Starší syn legendárního LeBrona se přihlásí do červnového draftu
Bronny James v dresu univerzitního týmu Jižní Kalifornie.
Bronny James v dresu univerzitního týmu Jižní Kalifornie.Profimedia
Starší syn basketbalové hvězdy LeBrona Jamese (39) Bronny (19) se rozhodl přihlásit do letošního draftu NBA. Rozehrávač týmu univerzity Jižní Kalifornie na Instagramu zároveň uvedl, že si ponechá možnost pokračovat ve vysokoškolské kariéře. Draft se bude konat 26. a 27. června.

Jeho rozbíhající se sportovní dráhu narušily loni v létě zdravotní problémy. V červenci ho na tréninku univerzitního týmu postihla srdeční zástava, vyšetření odhalila vrozenou vadu. K basketbalu se Bronny James mohl vrátit po čtyřech měsících.

"Byl to rok s několika vzestupy a pády, ale všechno mi to pomohlo růst jako člověku, studentovi i sportovci," uvedl syn nejlepšího střelce v historii NBA. "Díky USC za úžasný první rok a jako vždy děkuji rodině, přátelům, lékařům, trenérům a fanouškům za podporu."

LeBron James je čtyřnásobným šampionem NBA. Minulý měsíc v dresu Los Angeles Lakers jako první hráč v zámořské lize překonal hranici 40 tisíc bodů. V minulosti se nechal slyšet, že by rád končil kariéru v jednom týmu se svým synem. Má ještě o tři roky mladšího Bryce, který také hraje basketbal a na draft by mohl jít nejdříve v roce 2026.

Výsledky NBA