Boxer Ducár znovu obhájil pozici české jedničky, Řezníčka porazil na body

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Boxer Ducár znovu obhájil pozici české jedničky, Řezníčka porazil na body
Ducár měl v souboji s Řezníčkem navrch.
Ducár měl v souboji s Řezníčkem navrch.Profimedia
Elitní domácí profesionální boxer Vasil Ducár (33) ve čtvrtek večer porazil v pražské Lucerně Vladimíra Řezníčka (34) na body a opět obhájil český titul v křížové váhové kategorii. Ducár tak úspěšně zvládl i třetí obhajobu v tomto roce, již dříve porazil Marka Procházku a Václava Pejsara.

"Možná jsem nechtěl tolik riskovat a nejspíše to šlo i trochu vidět. Takže jsem šel na jistotu. Ke konci jsem se snažil vyhrát před limitem, ale díky otevřenému bodování jsem věděl, že jsem vyhrával všechna kola. Když víte, že vyhráváte, tak nechcete přijít zbytečnou chybou o vítězství," uvedl Ducár v tiskové zprávě.

Opatrný byl zřejmě i proto, že před zápasem měl problémy s rukou. "Myslím, že jsem v ní měl zánět, protože jsem ji nemohl pořádně natáhnout a ani sevřít v pěst. Naštěstí mě lidé z mého týmu dali dohromady," řekl Ducár, jenž si připsal mezi profesionály třináctou výhru ve 20. zápase.

Vítězství si připsali i Šour s Lengálem

V dalším titulovém zápase na tradiční boxerské akci na konci roku porazil v těžké váze Pavel Šour na body Michala Reissingera a Vladimír Lengál vyhrál před limitem nad Patrikem Balážem a udržel pás pro šampiona v super welterové kategorii.