Co jméno, to hvězda. Na Hossově rozlučce nebudou chybět Lidström, Toews či Havlát

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Co jméno, to hvězda. Na Hossově rozlučce nebudou chybět Lidström, Toews či Havlát

V pátek to bude velká show.
V pátek to bude velká show.Profimedia
Rozlučkový zápas Mariána Hossy (44) se nezadržitelně blíží, poslední tři jména zveřejnil v sobotu večer na svém instagramovém profilu sám hráč. Mnoho hvězd světové úrovně doplní také pět českých hokejistů, jde o Martina Havláta, Petra Mrázka, Michala Rozsívala, Jířho Hudlera a Michala Kempného.

Poseldními, kdo doplnil soupisku pro exhibici v Trenčíně, jsou švédský obránce Andreas Lilja, jeho krajan Marcus Krüger a Teuvo Teräväinen z Caroliny. První jmenovaný získal Stanley Cup s Detroitem, druzí dva v Chicagu. Seznam hráčů je nyní kompletní, zastavil se na čísle 33.

Patrick Kane, Brent Seabrook nebo Corey Crawford, kteří byli také součástí úspěšného týmu Blackhawks a fanoušci si je velmi přáli vidět, do Trenčína nepřijdou. Rozlučkový zápas se uskuteční v pátek (18.8. v 18:18).

Konečný seznam účastníků rozlučkového zápasu Mariána Hossy:

Marián Hossa, Nicklas Lidström, Duncan Keith, Henrik Zetterberg, Daniel Alfredsson, Dustin Byfuglien, Niklas Hjalmarsson, Patrick Sharp, Martin Havlát, Petr Mrázek, Michal Rozsíval, Jiří Hudler, Jaroslav Halák, Zdeno Chára, Lubomír Višňovský, Richard Lintner, Andrej Sekera, Marcel Hossa, Marián Gáborík, Michal Handzuš, Peter Bondra, Tomáš Kopecký, Miroslav Šatan, Jonathan Toews, Johnny Oduya, Scott Darling, Rastislav Pavlikovský, Žigmund Pálffy, Tomáš Tatar, Tomas Holmström, Michal Kempný, Teuvo Teräväinen.