Fiorentina se dál střelecky souží, v Udine prohrála 0:1. Nepomohl ani Barák

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Fiorentina se dál střelecky souží, v Udine prohrála 0:1. Nepomohl ani Barák

Antonín Barák odehrál proti Udine 86 minut a proti svému bývalému celku se neprosadil.
Antonín Barák odehrál proti Udine 86 minut a proti svému bývalému celku se neprosadil.Profimedia
Fiorentina s Antonínem Barákem (27) v základní sestavě prohrála na hřišti Udine ve 4. kole Serie A 0:1. Hosté vyšli gólově naprázdno již ve čtvrtém soutěžním utkání v řadě. Sampdoria gólem v nastavení zachránila remízu s Laziem Řím, smírně se rozešly i Empoli s Veronou.

Poslední tři soutěžní zápasy Fiorentiny skončily bezbrankovou remízou, trenér Italiano se proto rozhodl kompletně obměnit útočnou trojici oproti nedělnímu zápasu s Neapolí. Důvěru naopak opět dostal Barák, který proti svému bývalému týmu hrál od začátku.

Udine šlo do vedení již v 17. minutě, kdy Gerard Deulofeu skvělým napadáním získal balon, který přihrál Betovi před prázdnou bránu a portugalský útočník se nezmýlil. Vyrovnat mohl po rohovém kopu Riccardo Saponara, ale jeho pokus hlavou skvěle vyrazil brankář. V úplném závěru mohl výhru pojistit Isaac Success, jeho gól ale nebyl uznán kvůli ofsajdu. Fiorentina na vstřelenou branku čeká již 419 minut. Barák odehrál 86 minut.

Statistiky zápasu Udine – Fiorentina

Lazio začalo proti Sampdorii lépe a od 21. minuty vedlo. Na Sergeje Milinkoviče-Saviče šla prudká přihrávka, srbský fotbalista ji ale ve výskoku prodloužil za sebe patičkou tak přesně, že Immobile běžel sám na brankáře. Nejlepší střelec minulé sezony nezaváhal a poslal Římany do vedení. Trápící se Sampdorii ale v úplném závěru zařídil bodový zisk Manolo Gabbiadini.

Statistiky zápasu Sampdoria – Lazio

Empoli i Verona ještě v tomto ročníku nevyhrály a nezměnilo se to ani po vzájemném zápase. Do vedení poslal Empoli prvním gólem v Serii A Tomaso Baldanzi, ve druhé půli také premiérovým ligovým gólem vyrovnal Yayah Kallon.

Statistiky zápasu Empoli – Verona