Fiorentina remizovala v Neapoli. Poprvé hrál Barák, ve velké šanci pálil vedle

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Fiorentina remizovala v Neapoli. Poprvé hrál Barák, ve velké šanci pálil vedle

Antonín Barák poprvé oblékl fialový dres Fiorentiny, která vybojovala remízu na hřišti Neapole.
Antonín Barák poprvé oblékl fialový dres Fiorentiny, která vybojovala remízu na hřišti Neapole.Profimedia
Reprezentační záložník Antonín Barák (27) poprvé nastoupil za Fiorentinu a odehrál celé utkání proti Neapoli, s níž jeho nový tým ve 3. kole Serie A remizoval 0:0. Italská nejvyšší soutěž v neděli nabídla mimo jiné i remízu Lecce s Empoli nebo suverénní vítězství Salernitany.

Neapol měla největší šanci na konci prvního poločasu, kdy Hirving Lozano našel Victora Osimhena, který se trefil, gól však nebyl uznán kvůli ofsajdu. V úvodu druhého poločasu mohl skórovat Lozano, z bezprostřední blízkosti ale hlavičkoval mimo branku.

V 65. minutě se dostal do skvělé šance Barák, který přišel v týdnu na hostování z Verony. Z vápna vystřelil na bližší tyč, míč však těsně minul branku. I kdyby gól vstřelil, pravděpodobně by nebyl uznán, vzhledem k tomu, že se český reprezentant nacházel v těsném ofsajdovém postavení.

Výsledky 3. kola Serie A

Bývalý Barákův klub stále čeká na první ligovou výhru, Verona v neděli podlehla Bergamu doma 0:1. Jedinou branku zápasu vsítil dalekonosnou střelou nizozemský reprezentant Teun Koopmeiners.

Senegalský útočník Boulaye Dia nastoupil poprvé v základní sestavě Salernitany a trenérovi důvěru splatil gólem a dvěma asistencemi. Bývalý hráč Villarrealu byl hlavní strůjcem jednoznačného vítězství 4:0 nad Sampdorií. Lecce, za které po přestupu stále nenastoupil Daniel Samek (18), remizovalo doma s Empoli 1:1.

Tabulka Serie A

Sobotní zápasy Serie A