Turecký talent Güler má za sebou debut za Real Madrid. Budeme s ním trpěliví, hlásí Ancelotti

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Turecký talent Güler má za sebou debut za Real Madrid. Budeme s ním trpěliví, hlásí Ancelotti

Carlo Ancelotti na Gülera tlačit nebude.
Carlo Ancelotti na Gülera tlačit nebude.Reuters
Talentovaný turecký ofenzivní záložník Arda Güler (18) si v sobotu odbyl dlouho očekávanou premiéru v dresu Realu Madrid. V rámci Copa del Rey odehrál 58. minut proti Arandině a při výhře 3:1 se prezentoval solidním výkonem. Trenér mužstva Carlo Ancelotti (64) po utkání prohlásil, že na mladíka zatím nehodlá nijak tlačit.

Arandina – Real Madrid 1:3

Turecký reprezentant má za sebou působivou premiéru v barvách slavného mužstva, a to půl roku po příchodu z Fenerbahce. Debut na sebe nechal celkem čekat, od podpisu šestileté smlouvy se totiž Güler trápil se zraněními. Prostor tedy přišel až v sobotu v pohárovém souboji na trávníku Arandiny.

"Během hodiny na hřišti si vedl dobře, je pro něj hodně důležité, aby si zvykl na tým a naši hru. Postupem času bude vylepšovat fyzičku a zlepší také nasazení," řekl Ancelotti novinářům.

A italský stratég pokračoval. "V prvním poločase utkání ukázal své kvality, ale musíme s ním být trpěliví. Důležité je, že je zpátky," dodal po výhře a postupu do další fáze.

"Má osobnost a charakter, to je dobře. Také má velmi dobrou hru levou nohu, ale právě ten charakter je důležitým aspektem, aby se mu v Realu Madrid dařilo," pokračoval zkušený trenér.

Kdy se Güler znovu objeví na hřišti není jisté, nicméně Real v semifinále španělského Superpoháru ve středu čeká derby s Atlétikem. Naskočí i mladý Turek?

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Livesport