Trable Realu Madrid neberou konce, na marodku nově přibyl i Vinícius Júnior

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Trable Realu Madrid neberou konce, na marodku nově přibyl i Vinícius Júnior
Vinícius Júnior bude Realu chybět přes dva měsíce.
Vinícius Júnior bude Realu chybět přes dva měsíce.AFP
Trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti má už od začátku sezony problémy se složením základní sestavy, z níž mu nyní vypadl další důležitý článek. Na marodku se vrátil Vinícius Júnior (23), brazilský křídelník zřejmě bude absentovat až do února.

Ofenzivní fotbalista nedohrál kvalifikační duel o postup na MS proti Kolumbii, když si v prvním poločase poranil stehenní sval. Už včera se odpojil od národního týmu a vyrazil zpět do Španělska, podle tisku ho pak čeká dlouhá pauza a k dispozici nebude minimálně měsíc, v krajním případě kopačky znovu obuje až v únoru.

Vinícius Júnior se v průběhu letošní sezony zranil podruhé a jedná se o podobný problém. Koncem srpna si poranil stehenní sval na pravé noze, tentokráte se jedná o levou dolní končetinu.

Real Madrid letos trápí zranění a na marodce se vystřídalo už 11 jeho hráčů. Vinou přetržených kolenních vazů vynechají většinu sezony brankář Thibaut Courtois a obránce Éder Militão, fit aktuálně nejsou ani Kepa, Camavinga, Tchouaméni, Güler a Ceballos. Pozitivní zprávou je alespoň fakt, že by se po reprezentační pauze měl do sestavy vrátit Jude Bellingham.