K výhře Vyškova přispěla nechtěná souhra kapitánů. Stoprocentní zůstává i Táborsko

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

K výhře Vyškova přispěla nechtěná souhra kapitánů. Stoprocentní zůstává i Táborsko

Hráči Vyškova ovládli i druhý zápas ve F:NL v této sezoně.
Hráči Vyškova ovládli i druhý zápas ve F:NL v této sezoně.mfkvyskov.cz
Vyškov zvítězil 4:2 na hřišti Dukly Praha a i po 2. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY zůstává beze ztráty bodu, Pražané naopak nenavázali na výhru z úvodního kola ani na triumfy z obou vzájemných duelů v minulé sezoně. Nadále stoprocentní je i Táborsko, které si poradilo s rezervou Sparty 4:2.

Dukla Praha –⁠ Vyškov 2:4

Jeden z klíčových momentů zápasu nastal krátce před přestávkou, kdy kapitánovi vítězného celku Filipu Štěpánkovi pomohla k trefě teč domácího muže s páskou na paži Jana Peterky. Hostující obránce se tím stal prvním českým autorem gólu v barvách Vyškova od poloviny dubna, následných 15 branek s výjimkou jedné vlastní totiž neslo podpis zahraničních střelců. Stejně tomu bylo i u zbylých přesných zásahů, o dva z nich se postaral Idjessi Metsoko.

Opava –⁠ Varnsdorf 1:0

Varnsdorf potvrdil neoblíbenost stadionu Opavy, na kterém zvítězil naposledy v roce 2014, a ve Slezsku prohrál 0:1. Domácí do zápasu vstupovali s nulou na kontě získaných bodů, na čemž měl kvůli minele ze závěru úvodního utkání s Jihlavou podíl i Jan Kadlec, právě on však tentokrát v 57. minutě obstaral rozhodující branku. Krajní bek se prosadil i v květnovém vzájemném klání, které nakonec udrželo Slezany ve druhé nejvyšší soutěži.

Táborsko –⁠ Sparta B 1:0

Fotbalisté Táborska navázali na výhru z prvního kola nad Kroměříží, když na vlastní půdě porazili rezervu Sparty 1:0. Jediným úspěšným střelcem duelu byl Bojan Djordjič, jenž se prosadil ve čtvrtém soutěžním zápase v řadě. Naopak sparťanští mladíci, za něž opět nastoupila i brněnská posila Michal Ševčík, prohráli i druhý duel v sezoně a krčí se na posledním místě tabulky.

Aktuální tabulka F:NL.
Aktuální tabulka F:NL.Livesport