Ještě jedna sezona pro kapitána Slavie, Bořil prodloužil smlouvu do června 2025

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Ještě jedna sezona pro kapitána Slavie, Bořil prodloužil smlouvu do června 2025
Obránce Jan Bořil prodloužil smlouvu do června 2025
Obránce Jan Bořil prodloužil smlouvu do června 2025Profimedia
Kapitán Jan Bořil (33) prodloužil s fotbalisty pražské Slavie smlouvu do konce června příštího roku. Zkušený obránce působí ve vršovickém celku od roku 2016. Druhý tým tabulky to uvedl na svém webu.

Novou smlouvu s klubem podepsal třiatřicetiletý obránce již před dvěma měsíci, ale až v úterý bylo prodloužení kontraktu oficiálně oznámeno na setkání Slavia Business Clubu, kde nechyběl ani nový majitel Pavel Tykač se synem Michalem, členem dozorčí rady klubu.

"Jsem nadšený a odhodlaný. Super, že tady mohu být zase o rok déle. Moc si toho vážím, jsem šťastný, že pokračuju,“ uvedl Jan Bořil k podpisu smlouvy s vršovickým klubem, kde působí od roku 2016.

"Samozřejmě bych raději větší vytížení, ale jsem vůbec rád, že tady mohu být. Trénovat, někdy zasáhnout do zápasu. Když nastoupím, občas dám i gól (smích). Za to jsem moc rád, že můžu týmu pomoct i takhle. Těší mě důvěra trenérů, že mě vyšlou na hřiště i v takovýchto těžkých utkáních," dodal.

V minulosti působil Bořil na Žižkově a v Mladé Boleslavi. V první lize si připsal 287 startů a dal v nich deset gólů. Se Slavií získal čtyři mistrovské tituly a tři domácí poháry, jeden triumf v MOL Cupu přidal s Mladou Boleslaví.