Kováč má dlouhodobou smlouvu, zní z Pardubic. Spekulace vedení klubu nekomentuje

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Kováč má dlouhodobou smlouvu, zní z Pardubic. Spekulace vedení klubu nekomentuje

Radoslav Kováč zřejmě zatím zůstává trenérem Pardubic.
Radoslav Kováč zřejmě zatím zůstává trenérem Pardubic.Profimedia
Pardubický fotbalový klub odmítl komentovat spekulace o možném konci hlavního trenéra Radoslava Kováče. Východočeši v krátkém prohlášení na webu zareagovali na úterní informaci některých médií, podle kterých chce bývalý reprezentant rezignovat kvůli sporům s vedením.

O Kováčově možném odchodu jako první informoval web inFotbal.cz. Podle deníku Sport nabídl sám čtyřiačtyřicetiletý kouč rezignaci kvůli sporům o budoucnosti asistenta Michala Hampela, vedení klubu ji ale nepřijalo.

"V uplynulých hodinách jsme zaznamenali v médiích spekulace o možném ukončení činnosti trenéra Radoslava Kováče na lavičce pardubického ligového týmu. Vedení FK Pardubice v tuto chvíli konstatuje, že trenér Radoslav Kováč má s klubem, stejně jako další členové realizačního týmu, uzavřenou platnou a dlouhodobou smlouvu. Z toho důvodu vedení FK Pardubice situaci po zveřejnění spekulací nekomentuje," stojí v prohlášení.

Poslední zápasy Pardubic.
Poslední zápasy Pardubic.Livesport

Podle Sportu vedení rozhodlo, že Hampel po podzimu skončí, s čímž Kováč nesouhlasil. Celý trenérský tým působí v Pardubicích od loňského září a v srpnu prodloužil smlouvu do června 2025. V aktuální sezoně patří týmu 13. místo.

Tabulka FORTUNA:LIGY