Překvapivá novinka. Trenér Kováč má končit v Pardubicích, o nabídky prý nouzi nemá

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Překvapivá novinka. Trenér Kováč má končit v Pardubicích, o nabídky prý nouzi nemá

Vrátí se Kováč na střídačku Pardubic?
Vrátí se Kováč na střídačku Pardubic?Profimedia
Pardubice, v současnosti třináctý tým FORTUNA:LIGY, budou podle všeho hledat nového trenéra. Server inFotbal.cz přišel s informací, že v klubu dotrénoval hlavní kouč i jeho asistenti. Všichni podle zmíněného zdroje podají v nejbližších dnech oficiální rezignaci. Radoslav Kováč (44) po posledním utkání zhodnotil podzim, ale nedal najevo, že se chystá k podobnému kroku. Momentálně si prý může vybírat ze tří nabídek. "Nezlobte se, klub se v tuto chvíli rozhodl tuto informaci nekomentovat," řekl eFotbalu Radek Klier, tiskový mluvčí pardubického klubu.

Za nečekaným koncem mohou být neshody ambiciozního kouče s vedením klubu ohledně složení realizačního týmu. Kováč s plány klubových šéfů údajně nesouhlasil a výsledkem je jeho konec. Podle inFotbalu mají o jeho služby Baník Ostrava, Mladá Boleslav a Slovan Liberec.

V případě Mladé Boleslavi sám trenér Marek Kulič po posledním utání podzimu poznamenal, že si s vedením středočeského klubu vyhodnotí první část sezony a pak se uvidí, co bude dál. Liberec zase bude měnit majoritního vlastníka a může se stát, že by s novým majitelem mohla přijít i změna na lavičce. Baník Ostrava také nebyl s prvním dílem sezony úplně spokojený, proto i v tomto případě nelze střídání na lavičce vyloučit.

Pardubice drží 13. pozici.
Pardubice drží 13. pozici.Livesport