Sparta se srbským⁠ Čukarički remizovala 1:1 a v přípravě ani napotřetí nevyhrála

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Sparta se srbským⁠ Čukarički remizovala 1:1 a v přípravě ani napotřetí nevyhrála

Kryštof Daněk svou šanci proti Čukarički neproměnil.
Kryštof Daněk svou šanci proti Čukarički neproměnil.@ACSparta_CZ
Sparta i ve druhém utkání na soustředění v Rakousku zaznamenala remízu 1:1. Po Dinamu Záhřeb se úřadující mistři stejným výsledkem rozešli se srbským Čukarički a v letní přípravě stále čekají na první vítězství. Přitom se po brance Lukáše Haraslína (27) dostali do vedení, jenže vydrželo jim jen čtyři minuty.

Čukarički –⁠ Sparta 1:1

Sparťané byli od úvodu aktivnější, v koncovce se jim ale nevedlo. Agilní byl především Haraslín, jemuž sudí v první půli neuznal gól z přímého kopu kvůli údajnému ofsajdu.

Slovenský reprezentant se dočkal 10 minut po přestávce, kdy se trefil zpoza vápna přesně do horního rohu branky. Po necelé hodině hry ale udělal velkou chybu při rozehrávce kapitán Ladislav Krejčí a Stefan Tomovič srovnal.

Asistent trenéra Luboš Loučka si souboj se třetím týmem minulé sezony srbské ligy pochvaloval. "Další dobrý test s velmi silným soupeřem. Myslím, že to splnilo, co jsme chtěli, a to ještě rozsekat minutáž na celý tým," uvedl pro klubovou televizi. 

"Hráli jsme lépe dopředu než dozadu, problémem je malá produktivita. Když dáte jen jeden gól, ve většině zápasů moc nemáte šanci vyhrát. Na té efektivně a produktivitě musíme zapracovat," dodal Loučka.

Letenští po úvodní porážce 1:2 s druholigovou Jihlavou v letní přípravě ani napotřetí nezvítězili. Během rakouského soustředění narazí v pátek ještě na Anderlecht Brusel.